Bitmiş ilişkimde kız bana nereli olduğunu yalan mı söyledi?

cilgininsan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim bir ilişkim oldu ve bitti ama benim bilmedim ve merak ettiğim çok sorular ile baş başa kaldım sizden yorum yapmanızı isteyeçeğim.

Öncelikle biz flörtken olanlar.

-Öncelikle biz bu kız ile internetten tanıştık kapalı bir arkadaş kendisi ile tanışma Fast'ları kaç kardeşsiniz, nerelisin, baba mesleği falan sorduğumda aldığım cevaplar 2 tane abi ve 1 kız kardeş sonrasında, babasının ithalat şirketi olduğu ve babasının ankaralı, annesinin Gaziantep olduğunu söyledi buraya kadar bir sıkıntı yok zaten.

-Günlerden bir gün laf arasında bana hiç bahsetmediği bir kızdan bahsetti ve kardeşiydi benden kardeşini saklamıştı bunun sebebini sorduğumda çok kaçamak cevaplar vermeye başladı bende tamam dedim herkes özel hayatını paylaşmayabilir ve buna saygı duydum.

-Biz 3 ay flört ettikten sonra buluşmaya karar verdik (3 ay geçiçi bir yerde ikametgâh etmek zorunda kaldım).

-Sonra ben İstanbul'a geldim ve biz sevgili olduk ilk buluşmada ikimizde anlaştığımızı düşündük ve sevgili olduk sonrası,

- Günler geçti biz buluşmaları arttırdık bir gün tekrar buluştuk ve klavyesinin Arapça olduğunu gördüm, telefonda çoklu klavye kullanıyordu, sonrasında annesinden mesaj geldi, mesaj arapçaydı, bu olayları gördükten sonra ne oluyoruz falan oldum, bu kız çünkü Ankaralıydı.

- Günler geçti biz konuşuyorduk ve abisinin bilgisayarlarından ödev yapıyordu, bilgisayar masaüstüydü, sonra o da değişti, başka bir bilgisayarın yanına gitti, bu sefer bu laptoptu, kimin bu bilgisayarlar dedim, abilerimin dedi fakat sonrasında biz normal konuşmaya devam ediyorduk, 2 tane daha bir odaya girdi, dikkatimi çekti, farklı odalardı, kimin bu oda dediğimde abimin diyordu (evleri 3 katlı bu yüzden bu kadar fazla oda var), neyse bu olay benim kafamda çok fazla soru işaretine yol açtı çünkü 2 abisi vardı ve 4 tane erkek odaları vardı evde.

- Günlerden gene bir gün bana babasının şirketini gösterdi ve fark ettim ki şirketinin adının altında Arapça yazıyordu hemen aklıma annesi ile olan olayı geldi aklıma ama nasıl bu kız Ankaralı nasıl oluyordu bu kadar üst üste olaylar yaşanıyordu.

- Günlerden tekrar bir gün bu abilerinin olayını ona sordum ve bana amcasının vefat ettiğini ve çocuklarına kendilerinin baktığını söyledi kafama bu olaylar hiç yatmamaya başladı.

- Arkadaşın babası sürekli Arap ülkelerine gidiyordu Irak, Filistin, Arabistan gibi çoğu ülkelere gidiyordu.

- Günlerden tekrar başka bir gün biz kavga ettik ve bu kavga ondan çıktı, benimle yapamayaçağını söyledi
Nedenini sorduğumda ben seninle yapamam bizi öğrenirlerse ikimizin de sonu çok fena olur biteriz falan diye açıklama yaptı, ne diyorsun sen neden bahsediyorsun diye ona sorular yöneltiğimde ben istediğimle evlenemem bizim ailemizde böyle bir şeyin olmadığını söyledi.

Arkadaşlar Ankaralı bir insanın bunlarla ne alakası olabilir sizce bana söylemediği neler vardır veya bu olaylar ile ilgili bana neler söyleyebilirsiniz? Bu olan olayların hepsi gerçekten de oldu.

Merhaba arkadaşlar benim bir ilişkim oldu ve bitti ama benim bilmedim ve merak ettiğim çok sorular ile baş başa kaldım sizden yorum yapmanızı isteyeçeğim.

öncelikle biz flörtken olanlar.

-Öncelikle biz bu kız ile internetten tanıştık kapalı bir arkadaş kendisi ile tanışma Fast'ları kaç kardeşsiniz, nerelisin, baba mesleği falan sorduğumda aldığım cevaplar 2 tane abi ve 1 kız kardeş sonrasında, babasının ithalat şirketi olduğu ve babasının ankaralı, annesinin Gaziantep olduğunu söyledi buraya kadar bir sıkıntı yok zaten.

-Günlerden bir gün laf arasında bana hiç bahsetmediği bir kızdan bahsetti ve kardeşiydi benden kardeşini saklamıştı bunun sebebini sorduğumda çok kaçamak cevaplar vermeye başladı bende tamam dedim herkes özel hayatını paylaşmayabilir ve buna saygı duydum.

-biz 3 ay flört ettikten sonra buluşmaya karar verdik (3 ay geçiçi bir yerde ikametgâh etmek zorunda kaldım).

-Sonra ben İstanbul'a geldim ve biz sevgili olduk ilk buluşmada ikimizde anlaştığımızı düşündük ve sevgili olduk sonrası,

- Günler geçti biz buluşmaları arttırdık bir gün tekrar buluştuk ve klavyesinin Arapça olduğunu gördüm, telefonda çoklu klavye kullanıyordu, sonrasında annesinden mesaj geldi, mesaj arapçaydı, bu olayları gördükten sonra ne oluyoruz falan oldum, bu kız çünkü ankaralıydı.

- Günler geçti biz konuşuyorduk ve abisinin bilgisayarlarından ödev yapıyordu, bilgisayar masaüstüydü, sonra o da değişti, başka bir bilgisayarın yanına gitti, bu sefer bu laptoptu, kimin bu bilgisayarlar dedim, abilerimin dedi fakat sonrasında biz normal konuşmaya devam ediyorduk, 2 tane daha bir odaya girdi, dikkatimi çekti, farklı odalardı, kimin bu oda dediğimde abimin diyordu (evleri 3 katlı bu yüzden bu kadar fazla oda var), neyse bu olay benim kafamda çok fazla soru işaretine yol açtı çünkü 2 abisi vardı ve 4 tane erkek odaları vardı evde.

- Günlerden gene bir gün bana babasının şirketini gösterdi ve fark ettim ki şirketinin adının altında Arapça yazıyordu hemen aklıma annesi ile olan olayı geldi aklıma ama nasıl bu kız ankaralı nasıl oluyordu bu kadar üst üste olaylar yaşanıyordu.

- Günlerden tekrar bir gün bu abilerinin olayını ona sordum ve bana amcasının vefat ettiğini ve çocuklarına kendilerinin baktığını söyledi kafama bu olaylar hiç yatmamaya başladı.

- Arkadaşın babası sürekli Arap ülkelerine gidiyordu Irak, Filistin, arabistan gibi çoğu ülkelere gidiyordu.

- günlerden tekrar başka bir gün biz kavga ettik ve bu kavga ondan çıktı, benimle yapamayaçağını söyledi
Nedenini sorduğumda ben seninle yapamam bizi öğrenirlerse ikimizin de sonu çok fena olur biteriz falan diye açıklama yaptı, ne diyorsun sen neden bahsediyorsun diye ona sorular yöneltiğimde ben istediğimle evlenemem bizim ailemizde böyle bir şeyin olmadığını söyledi.

Arkadaşlar ankaralı bir insanın bunlarla ne alakası olabilir sizce bana söylemediği neler vardır veya bu olaylar ile ilgili bana neler söyleyebilirsiniz? Bu olan olayların hepsi gerçekten de oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı