Bitmiş TTNET Aboneliğinde İnternet Bağlantısı Devam Ediyor

Earthsea

Kilopat
Daha fazla  
Benim 2 aylık TTNET'in yaz aboneliği vardı, 2 gün önce sona ermesi gerekiyordu fakat kesinti falan olmadı halen internet mevcut. 2 aylık internetin faturası ödendiği halde kesilmeyen internetin kullanımından dolayı ek ücret ödeyen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim 2 aylık TTNET'in yaz aboneliği vardı, 2 gün önce sona ermesi gerekiyordu fakat kesinti falan olmadı halen internet mevcut. 2 aylık internetin faturası ödendiği halde kesilmeyen internetin kullanımından dolayı ek ücret ödeyen var mı?
Aynısı benim de başıma geldi. Ben de bu paketi kullanıyordum. Eğer direkt olarak aboneliğinizi iptal etmezseniz, paketinizi yenileyecek ve 2 ay daha fatura çıkaracaklar. Üstelik iptal etmek istediğiniz zaman müşteri hizmetleri size "Hattınız dondurulmuş, fatura çıkmayacak" vb birsürü yalan söyleyecekler. Sakın inanmayın! Türk Telekom iyice dolandırıcılık yapmaya başladı.

TTNET Müşteri hizmetlerini aramıştım. Başka bir firmaya geçicem de ne zaman iptal ettirmem gerekiyor diye. Benim paketim 31.12.2018'de bitiyor. Aradıgımda bana 1 hafta önceden iptal ettirin dediler ve ettirdiğimiz zaman o ayın faturasını ödersiniz dediler. Bakalım bende buna güvenerek netspeed'e geçicem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı