[Bitti] Kasa Modlama

Herkese teşekkürler arkadaşlar
Hocam kasadaki RGB ledleri monitörde görüntülenen renklere göre değişecek şekilde mi ayarladınız?

Arkaplanlar güzelmiş bu arada.
Maalesef SYNC özelliği bulunmuyor LED'in. Ancak konumda da bahsettiğim üzere LED'i kontrol edebilmek için SP110E kontrolcü aldım. Kontrolcünün "LED Hue" adlı bir uygulaması var.

Bu şekilde bir uygulaması var. Yukarıdaki bardan 120 mod kontrol ediliyor. Kendime çeşitli renkte masaüstü arka planı belirledim daha sonra buradan o arkaplanlara uygun sevdiğim modları seçtim ve favorilere ekledim. Bu sayede istediğim zaman tek tıkla masaüstü arka planımla uyumlu renkleri kullanabiliyorum.

Ayrıca soranlar için söyleyeyim yakında kendime bir kulaklık standı da yapacağım bunun konusu da olacak

Ve aldığım diğer LED sonunda gümrükten geçmiş pazartesi veya salı elimde olacak. Bu sayede masamın arkasına da LED koyabileceğim. Artık fan ve mousepad gelince "Setup"ı tamamlarım ve onun da konusu gelir

Bende kasamı modluyordum bu yazıyı görünce hoşuma gitti. Ben eski PRO 2000 kasasını modluyorum geçen içini boyadım. Sıra dışını boyamakta. İçindeki fazla harddisk yuvalarını söktüm. Şimdiki amacım Dvd-Rom yuvalarını sökmek. Aynı zamanda kasanın üstüne 12cm fan için delikler açtım, sıra hava alabilmesi için kesmekte. Rgb led bağlamayı , yan kapağı şeffaf pleksi panel ile saydam yapmak, ve ön paneli komple söküp yine pleksi yapmayı düşünüyorum. Kablo saklama normalde kasa desteklemiyor yada 2.5" harddisk veya ssd saklamayı fakat bir şekilde hallettim. Bir ara PSU yu alta takmayı düşünüyordum biraz modifiye yapıp yine fakat uğraşmadım.

Teşekkürler. Fazla uzun yazmış olabilirim ancak modlama yapmak isteyen arkadaşlara faydalı olacağını umduğum için bu şekilde yaptım.

Ayrıca sadece kasayı görmek isteyen sona da inebilir yani bence böyle daha iyi

Tek sıkıntı moderatör, işkence olmuştur okuyup düzeltmek

@FantastikTürk Hocam, hem kasadaki hem de "monitördeki" ledleri kendiniz kontrol etmek zorunda kalmayabilirsiniz. Bu şekilde görsellik de çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Evet bunu gördüm ve bunu yapacak kadar Arduino biliyorum ancak şu anda Arduino'm bulunmuyor maalesef ve Arduino da pahalı bir araç. LED'ler VS. dahil maliyeti 159 TL idi ve Arudino'da bir bu kadar tutar. O yüzden yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…