FantastikTürk
Kilopat
- Konu Sahibi
Yakında ekleyeceğim. Fotoğrafları çektim de eklemeye vakit bulamadım. Etiketlerim sizi de.Şuan ki kasanın fotoğrafı var mı acaba? O kadar mode yaptıktan sonra yeni sisteminizi de merak ediyorum.
Yakında ekleyeceğim. Fotoğrafları çektim de eklemeye vakit bulamadım. Etiketlerim sizi de.Şuan ki kasanın fotoğrafı var mı acaba? O kadar mode yaptıktan sonra yeni sisteminizi de merak ediyorum.
Dostum sonunda ben de istediğim sisteme ulaştım. Sanırım 3 hafta oldu ben de alalı. Bende de Ryzen 5 1600 ve RX580 8GB var.[Alındı] Ryzen 5 1600 AF-RX580 Full setup
Aslında 3. aydan peri toplamaya uğraştığım ve 2-3 ay önce birleştirmiş olduğum bilgisayarın bugün tanıtım konusunu açıyorum. Parça incelemesi olmayacak bu konuda. Parça incelemelerini yapınca imzama eklerim. Öncelikle bileşen listesiyle başlayayım: -Işlemci: Ryzen 5 1600 AF 12NM-12...www.technopat.net
Yeni kasanın konusu geldi arkadaşlar@zettacyx ッ Etiket sözüm vardı, buyrun.
Eski modladığım kasayı sattığıma değmiş mi bir bakın![]()
Birkaç aya taşınacağız inşallah. Şuan masa falan ortam kötü taşınınca konu açmayı düşünüyorum. Ayrıca daha düzgün monitör klavye mouse için para biriktiremedim. 16 İnç monitörüm var şuan@zettacyx ッ Size de hayırlı olsun hocam. Sizden de resimli bir konu bekliyoruz o zaman.
Hocam bu kasa satılalı çok oldu yaEllerine sağlık hocam ve bazı yerleri biraz atlamış olabilirim ama genel olarak okudum.