BitTorrent yükselir mi?

Eki Görüntüle 991241
Buradan ya aşağı kıracak ya da yukarı kıracak demek istemiş sanırım. Aşağı kırmış. Arkadaş düşeceğini öngörmüş.

Aynı zamanda aşağı kırdıktan sonra desteğin altında mum kapanışı yapamamış. Destek altında kalmadığı sürece dirençleri tekrar deneyebilir.

Beyler, bayanlar. Şimdi 3K bastık BTT'ye. Şu an 0.055 değerinde, 0.060 çıkınca satış emri verdik. 270 lira kar yapıp düşünce geri alıp böyle böyle para kazanmayı düşünüyoruz. Sizce işler mi?

Beyler, bayanlar. Şimdi 3K bastık BTT'ye. Şu an 0.055 değerinde, 0.060 çıkınca satış emri verdik. 270 lira kar yapıp düşünce geri alıp böyle böyle para kazanmayı düşünüyoruz. Sizce işler mi?
Güzel ama bence 0.60 a çıkmasını bekleyip çıktıktan sonra 0.60 a stop koyabilirsiniz. Olası kârı kaçırmamış olursunuz.

Öyle yaptım zaten hocam. 0.060'da satacak.
Hayır, demek istediğim diyelim btt 0.070 oldu ama siz 0.060 a emir koyduğunuz için olası kârı kaçırmış olacaksınız. 0.060 a kadar kendiniz izleyin 0.060 ı geçtikten sonra stop koyarsanız yükselince daha çok kazanmış olursunuz. Uğraşamazsanız dediğinizi yapabilirsiniz.

Hayır, demek istediğim diyelim btt 0.070 oldu ama siz 0.060 a emir koyduğunuz için olası kârı kaçırmış olacaksınız. 0.060 a kadar kendiniz izleyin 0.060 ı geçtikten sonra stop koyarsanız yükselince daha çok kazanmış olursunuz. Uğraşamazsanız dediğinizi yapabilirsiniz.
Hmm, dediğiniz de mantıklı. Teşekkürler hocam!

Agalar ve agalar, doge 5.5 TL civarı oldu. Bence iyi bir yatırım yapmışım. :D

Biz de şans yok veya ben sabırsızım yemin ederim yok böyle bir durum.
Geçen ay doge coin aldım ve bir miktar kar ettim eğer şu an satsaydım 28 doları 100 doları yapmış olacaktım hay kafama ya :D

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    8,7 KB · Görüntüleme: 51
millet 100 dolar kar elde ettim diye seviniyor ben 200 dolar zarar edince üzülmüyorum 400 dolar kara çıkınca daha çok kazanmak için 400'ü 4x lemeyle uğraşıyorum :D :D

yani bu meblalar küçük arkadaşlar 20 dolara veya 100 dolara niye girersiniz ki hiç anlamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı