Biz ne zaman büyük bir oyun yapacağız?

@Shimada Sensei Crytek yerli bir şirket değil, Alman şirketi. Kurucularının Türk olması bir şirketi yerli yapmıyor, merkezinin nerede olduğu ve nereye vergi ödediği belirliyor bunu
Düzenledim mesajı, teşekkür ederim.

Hunt Showdown bizim oyunumuz sadece şirketi Almanya'da. İncelemeni öneririm.

Sen önce üslubunu düzelt. İlk başta insanları iğneleyici kelimelerden kaçın. Karşında senin ilk okul arkadaşın yok. Ondan sonra karşındaki insandan saygı bekle. İnsanları cahil cühela olarak damgalamadan önce tanımaya gayret et. İşine gelmiyor ise görmezden gel. Birisi sana hakaret eder ise o zaman sivril. Konunuz sizin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İzlemelisin.

Oyun yapmak ile ilgili bayağı bir şey bildiğin belli oluyor mesajlarından "cahil olmayan adam".

Türkler hiç bir zaman büyük oyun falan yapamayacak. Bu kadar basit.
Sebep? Yazılım ihracatında büyük vergi muafiyeti var, TaleWorlds gibi 3 oyun yapmış ve son oyunuyla da çok büyük miktarlarda para kazanmış bir şirket var. TaleWorlds elindeki son çıkardığı projede çalışmış tecrübeli ve yetenekli kilit çalışanlarını yurt dışına kaptırmazsa (ki o bütçesi artık var) sonraki oyunun büyük olmaması için hiçbir neden yok.

İtiraf ediyorum: bir oyun yapıyorum ama sanırım bırakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…