Ooo Recep Baltaş hata yapmış, hemen taşlayalım, hemen muhabbetini döndürelim.
Adam sabah aksam milletin derdini, sorununu cozerken kimse tebrik konusu acmıyor ama iste 2-3 harf hatası yapınca hemen konusu acılıyor. Yazık.
60.000 mesaj atarsın (ki aslında çok daha fazla da hadi 60.000 diyelim...) yaranamazsın ama en ufak bir harf hatasında açığını buldum saldırayım.
İnsanımız vaktini böyle boş işlere harcamak yerine bizim gibi sorun çözmeye ayırsa belki bir şey öğrenecek ama olmaz, sorun çözmek zor iş. Rapor isteyeceksin, konuyu takibe alacaksın, raporu bekleyeceksin, sayfalarca scroll yapıp raporu analiz edeceksin, gerektiğinde kullanıcının bilgisayarına bağlanacaksın ve bunu bedavaya yapacaksın.
Özellikle bu iletiyi yazan arkadaş için demiyorum ama genel olarak böyle bir durum var.
Kusura bakmayın ama zamanında tabii yerine tabi yazdığım için ceza aldım. Yazım yanlışı olan mesajı alıntılama şeklinde de aynı nedenden dolayı aldığım cezalar mevcut. Moderatörlerinize ayrı bir kural listesi sunduğunuzu düşünüyorum. Bunu sık sık güncellemelisiniz. Hangi durumda ne yapılmalı, bilmeyen moderatörler var gibi görünüyor.
Yapsak bile kadro sürekli değiştiği için moderatörler kişisel olarak karar verebiliyor. Mesela sizi mod yapsak 1 ay dayanabilirsiniz...
Sonra da kızılıyor. "Neden başka sitelerde eleştiriyorsunuz?" diye. "Gel burada eleştir." diye. Adamın ifade özgürlüğünü kısıtladıktan sonra, başka ne yapması bekleniyor?
Yoo, istediğiniz yerde bizi eleştirebilirsiniz. Hatta şikayetvar'da bile bizi eleştirenler var.
Kimsenin bize Türkçe öğrettiği yok, sadece birbirimizi daha iyi anlamamız için yazım kurallarını çiğnetmiyorlar o kadar. Moderatörler gardını fazla sağlam almış, biraz altan almaları gerek hataları.
Sosyal sayesinde Türkçe notunu artıran epey üyemiz mevcut.
Son düzenleme: