BJK-TS maç tahminleri

@470401 Senin lafınla neyi göreceğim söylesene? Sen desen ne olacak demesen ne olacak? Kabul edeceksin paşa paşa. Siz lider olsanız böyle saygısız seviyesiz karaktere düşmem ben tebrik ederim helal olsun oynuyorlar puan farkı açtı derim. Sen git az ötede oyna bence sen taraftar falan değilsin. Tebrik eden Fenerli kardeşlerim arkadaşlarım yazdı sen hala boş konuşuyorsun. Kısaca senden ileride bir şeyde olmaz sana söyleyeyim böyle kafa iyi değil.

@470401 senin lafınla neyi göreceğim söylesene? Sen desen ne olacak demesen ne olacak? Kabul edeceksin paşa paşa. Siz lider olsanız böyle saygısız seviyesiz karaktere düşmem ben tebrik ederim helal olsun oynuyorlar puan farkı açtı derim. Sen git az ötede oyna bence sen taraftar falan değilsin. Tebrik eden fenerli kardeşlerim arkadaşlarım yazdı sen hala boş konuşuyorsun. Kısaca senden ileride bir şeyde olmaz sana söyleyeyim böyle kafa iyi değil.

@Armutelektrik kartalın eti de ne lezzetli yahu!

@470401 bu sezonda bol bol tüylerini kopardık kuşların. :D

Başka var mı tüy temizlettirmek isteyen yollayın onu da?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yazdığı mesajla söylediği şeyin uyumu.

@470401 arkadaş kafan nasıl çalışıyor anlamış değilim. Senin gibilere aferin haklısın cevabı mı vereceğim? O konu farklı espri şakasına takılıyoruz, bizi yenende hamsi tava yaptık esprisi yapıyor. Beşiktaş arkadaşlar arasında da yaptık bunu senin gibi hamsi fotoğraf paylaşmadılar tebrik ettiler.

Başka tüy temizlemek isteyen var mı demişsin bende hamsi fotoğrafı atmışım ne var burada?:):).

Gruptaki Fenerbahçelilerin yorumlarını okurkan o kadar zevk alıyorum ki 😅. Bir de kudurttuklarını sanıyorlar 🤣. Forum'u seviyorum ya teşekkürler 😍.

Herkes altımızda :D
@470401 hocam ağlamayın ya izleyin videoyu.
@SunSet hocam alın gülersiniz azıcık.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar, neden hala böyle kavgalar yapıyorsunuz? :D. Trabzonspor'un ligde 1.duracağını ben düşünmüyorum. Bu kadar net konuşup böyle saçma videolar yapmanızın amacı nedir? Futbol bu, hiç belli olmaz. Fenerbahçe'nin Antwerp maçından alabileceği motivasyonla ligi toparlayabileceğini ve hatta Trabzonspor'u geçebileceğini düşünüyorum. Fakat düşünüyorum bakın, kesin olur demiyorum. Allah ile falan mı görüştünüz bu kadar net konuşuyorsunuz?

@470401 Sen kazan lider ol öyle yap esprini. Sen tebrik etmesini bilemeyen, yenemezsiniz hamsiler dersiniz, hep Fener bilmem 5 hafta sonra lider, bilmem 38 yıldır şampiyon olamıyorsunuz, Trabzonspor ileride düşer bırakır cümleler. Yeri gelince tebrik etmesini kabul etmesini bileceksin. Ya da hamsi .vs cümleler yazamayıp uzaklaşacaksın buradan. Bir fenerli ne kadar ezilir gösteriyorsun başka bir şey değil yaptığın.

@470401 sen kazan lider ol öyle yap esprini. Sen tebrik etmesini bilemeyen, yenemezsiniz hamsiler dersiniz, hep fener bilmem 5 hafta sonra lider, bilmem 38 yıldır şampiyon olamıyorsunuz, Trabzonspor ileride düşer bırakır cümleler. Yeri gelince tebrik etmesini kabul etmesini bileceksin. Ya da hamsi. Vs cümleler yazamayıp uzaklaşacaksın buradan. Bir fenerli ne kadar ezilir gösteriyorsun başka bir şey değil yaptığın.

Yeri geldiğinde tebrik etmesini bileceksin diyorsunuz da ben neden sizin tebrik ettiğinize rastlamadım?

Arkadaşlar, neden hala böyle kavgalar yapıyorsunuz? :D. Trabzonspor'un ligde 1.duracağını ben düşünmüyorum. Bu kadar net konuşup böyle saçma videolar yapmanızın amacı nedir? Futbol bu, hiç belli olmaz. Fenerbahçe'nin antwerp maçından alabileceği motivasyonla ligi toparlayabileceğini ve hatta Trabzonspor'u geçebileceğini düşünüyorum. Fakat düşünüyorum bakın, kesin olur demiyorum. Allah ile falan mı görüştünüz bu kadar net konuşuyorsunuz?

40 yılın başında lider oluyorlar onunda tadını çıkartmak istiyorlar bırakalım rahatça çıkarsınlar.

Yeri geldiğinde tebrik etmesini bileceksin diyorsunuz da ben neden sizin tebrik ettiğinize rastlamadım?
Ya da hamsi .vs cümleler yazamayıp uzaklaşacaksın buradan.

40 yılın başında lider oluyorlar onun da tadını çıkartmak istiyorlar bırakalım rahatça çıkarsınlar.
Halen aynı şeyler arkadaş sen akıllanmazsın. Sanki kendi eliyle bırakmış gibi konuşuyor. 🤣

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı