BJK-TS maç tahminleri

@470401 Arkadaş anlamıyorsan bak sen de sıkıntı var bence. Şimdi bu olayla ne ilgisi var halen geçmişi yargılıyorsun. Lider olduk, kazandık keyfi sürüyoruz sen diyorsun ki bıraktık keyif sürsünler diyorsun. Bir kafandan çıkar boş şeyleri. Ona bakarsan Uğurcan'a küfür eden taraftar var ama her taraftar aynı küfür mü ediyor? Beşiktaş'lı arkadaşım bile bunlar taraftar falan değil dedi. Anne babası terbiyesi almamış kafası çalışmayanlar ancak boş boş küfür eder konuşur.

Sizin gibi taraftarlar Türkiye'nin rezil taraftardır.
 
@470401 arkadaş anlamıyorsan bak sen de sıkıntı var bence. Şimdi bu olayla ne ilgisi var halen geçmişi yargılıyorsun. Lider olduk, kazandık keyfi sürüyoruz sen diyorsun ki bıraktık keyif sürsünler diyorsun. Bir kafandan çıkar boş şeyleri. Ona bakarsan uğurcan'a küfür eden taraftar var ama her taraftar aynı küfür mü ediyor? Beşiktaş'lı arkadaşım bile bunlar taraftar falan değil dedi. Anne babası terbiyesi almamış kafası çalışmayanlar ancak boş boş küfür eder konuşur.

Sizin gibi taraftarlar Türkiye'nin rezil taraftardır.

Ben bir oyuncuya veya bir takıma sövmedim ki bunu bana diyosunuz? Attığınız videoda benim paylaştığım hamsi fotoğrafından farksız. Dahada tartışmayacağım çünkü çok boş bir konu iyi geceler.
 
@470401 Sövenle farkın yok ki arkadaş? Halen hamsi hamsi tutturmuşsun, sanki kendi elinle verdin koltuğu gibi laflar konuşuyorsun. Tebrik etmiyorsan liderin esprilerini kaldıramıyorsan konuya yazma o zaman seni biri etiketledi sinir oldun anlamadın espri yine yazma kafan bozuluyorsa. Zaten fark ettim GS, BJK veya TS yenilince falan konu açıyorsun. O kadar cesursan yendiğinde de aç konuyu nokta. Tabii TS kazandı isterse Barcelona ile oynasın açmazsın. ;)
 
Son düzenleme:
Beşiktaşlıyım ama Beşiktaş artık rezil bir takım oldu. En son ne zaman galibiyet serisi yakaladık hatırlamıyorum bile. İnşallah Trabzonspor ya da Fener şampiyon olur. Bu Beşiktaş'ı da artık Allah ıslah etsin ne diyim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı