Halen aynı şeyler arkadaş sen akıllanmazsın.
Konuyu başlatan hep hamsili olup holigan ben oluyorum
Halen aynı şeyler arkadaş sen akıllanmazsın.
@470401 arkadaş anlamıyorsan bak sen de sıkıntı var bence. Şimdi bu olayla ne ilgisi var halen geçmişi yargılıyorsun. Lider olduk, kazandık keyfi sürüyoruz sen diyorsun ki bıraktık keyif sürsünler diyorsun. Bir kafandan çıkar boş şeyleri. Ona bakarsan uğurcan'a küfür eden taraftar var ama her taraftar aynı küfür mü ediyor? Beşiktaş'lı arkadaşım bile bunlar taraftar falan değil dedi. Anne babası terbiyesi almamış kafası çalışmayanlar ancak boş boş küfür eder konuşur.
Sizin gibi taraftarlar Türkiye'nin rezil taraftardır.
Artı hamsi değil kaplan bizim simgemiz? Hamsi bir yerlerinizden uydurma.Kartal hamsiyi tutamadı. Suya dalarken hamsi ısırdı onu.
Artı hamsi değil kaplan bizim simgemiz? Hamsi bir yerlerinizden uydurma.bunlar İstanbul takımların çekemediği kendi lafları.
![]()
Öyle tabii zaten beğendim komiğime gidince. Sadece bilmeyenler için yazdım.Onu bilmiyordum hocam ama ha hamsi ha kaplan önemli olsan tatlı rekabet bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.