BKM Kitap alışveriş deneyimim
Merhabalar, BKM Kitap üzerinden 3 adet kitap aldım. Sosyal üzerinde bir konu açmıştım. Açtığım ilgili konu: BKM Kitap üzerinden alışveriş yapıp problem yaşayan oldu mu? Kargom bugün geldi. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmak isterim, deneyimimi paylaşmadan önce konuda şunu belirtmek isterim. Bu...www.technopat.net
Site güvenilir fakat kargo süreci çok yavaş. Açıkçası 50-60 TL daha ucuz diye bkm ile uğraşmaya değeceğini düşünmüyorum. Parasını verip paranızla rezil olmayın derim.
Aynı şekilde biraz ucuza alayım derken çok fazla zaman kaybettim. Tercih sizin.BKM Kitap alışveriş deneyimim
Merhabalar, BKM Kitap üzerinden 3 adet kitap aldım. Sosyal üzerinde bir konu açmıştım. Açtığım ilgili konu: BKM Kitap üzerinden alışveriş yapıp problem yaşayan oldu mu? Kargom bugün geldi. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmak isterim, deneyimimi paylaşmadan önce konuda şunu belirtmek isterim. Bu...www.technopat.net
Site güvenilir fakat kargo süreci çok yavaş. Açıkçası 50-60 TL daha ucuz diye BKM ile uğraşmaya değeceğini düşünmüyorum. Parasını verip paranızla rezil olmayın derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.