BKM Kitap güvenilir midir?

iMusab

Hectopat
Daha fazla  
Kitap kr akademi basımlı kr akademi sitesinde 309TL olmasına rağmen Bkm'de 268 TL şüphe duydum sadece. Sorun olmaz değil mi güvenebilir miyim? Eyüp b TYT AYT vdd geometri kitabı.

Site güvenilir fakat kargo süreci çok yavaş. Açıkçası 50-60 TL daha ucuz diye BKM ile uğraşmaya değeceğini düşünmüyorum. Parasını verip paranızla rezil olmayın derim.

Yaklaşık 1 sene önce kullanmıştım. Güvenilir bir site lakakin2 kitap siparişi vermiştim. Rastgele hiç haber vermeden birini iptal edip diğerini göndermişlerdi. Ama tedarik usülü çalışıyor diye biliyorum yani siparişleri geç gelebilir. Benimki geç gelmişti.

Site güvenilir fakat kargo süreci çok yavaş. Açıkçası 50-60 TL daha ucuz diye bkm ile uğraşmaya değeceğini düşünmüyorum. Parasını verip paranızla rezil olmayın derim.

Eyüp b nin vdd geometri kitabını araştırıyordum burada ucuzmuş şüphe duydum sadece bunu öğrenmem iyi oldu teşekkürler.

Site güvenilir fakat kargo süreci çok yavaş. Açıkçası 50-60 TL daha ucuz diye BKM ile uğraşmaya değeceğini düşünmüyorum. Parasını verip paranızla rezil olmayın derim.
Aynı şekilde biraz ucuza alayım derken çok fazla zaman kaybettim. Tercih sizin.

Benim de bir kitabımı yanlış göndermişti. O konumun yorumlarında, iade için siteye yazmam gerektiğini söylemişlerdi. İade etmeyeceksem bile sitenin tepkisini merak etmişti üyeler. Onların isteği üzerine sitenin Twitter hesabına yazdım ve ürün gelmeden önce çok ilgili olan site, ne hikmetse ürünü gönderdikten sonra çok ilgisiz olmuştu :D @zeuswishing.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı