Steam Black Desert %90 indirimle $0.49

Makaleler
9
Yer
İstanbul, Türkiye
Black Desert %90 indirimle $0.49. Eğer aksiyon ve macera türü oyunlar seviyorsanız tavsiye ederim.

Black Desert %90 indirimle $0.49. eğer aksiyon ve macera türü oyunlar seviyorsanız tavsiye ederim.

Steam bunu kaç kere bedava verdi zaten.

Oyun hakkında 2 şey söyleyebilirim.
1. oynamayın vaktinize yazık.
2. oynayacaksanız Steam'den değil Client olarak açın. Performans farkı var, hesap satışı vb de kolay olur.

Not: (5k+ saatim var)

Şu oyunu almayan kalmasın diye bir yerlerini yırtacaklar az kaldı, sürekli ya bedava ya da aşırı ucuza iniyor.

Her yerlerde bedava verdiler bir de Steam'de kendi sitelerinde keylerde.

Çok kez bedava verilmiş bir oyun. Oynayacaklar Steam'den oynamasın. Sunucu olarak belli bir bölgeye atıyor ve attığı sunucuda iyi değil. Kendi sitesinden indirip oynayın.

Online mmporg arayanlar için gerçekten çok fazla detaylı ve bol içerikli bir oyun. Öncesinde oynamıştım toplamda 940 saatim vardır. Ama malesef Pay2win öğeleri oyunu bitirdi. Şuan ki aktif sayısı da çok değildir tahminimce bir çok olay yaşanmıştı zamanında TR sunucusu için. Yine de ben oyuna para gömerim diyen varsa bakabilir.

Steam bunu kaç kere bedava verdi zaten.
Oynanır mı? 300 liralık paket alınır mı?

Online mmporg arayanlar için gerçekten çok fazla detaylı ve bol içerikli bir oyun. Öncesinde oynamıştım toplamda 940 saatim vardır. Ama malesef Pay2win öğeleri oyunu bitirdi. Şuan ki aktif sayısı da çok değildir tahminimce bir çok olay yaşanmıştı zamanında TR sunucusu için. Yine de ben oyuna para gömerim diyen varsa bakabilir.
Ben Albion'dan geçicem ama alınır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı