Black Desert için pack alınmalı mı?

LSuspectL

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Black Desert uzun süredir istek listemdeydi. Oyunu indirdikten sonra traveler, explorer pack zımbırtıları satın almak gerekiyormuş diye erteleyip duruyodum. Bugün baktım Steam %100 indirim var diyor, saat 9'a kadar. Ben de indirmeye başladım Steam'den. Ücretsiz indirmeme rağmen pack almam gerekiyor mudur sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Normalde de Steam'den ücretsiz indirdiysen gerekmemesi gerekiyor paketler. Hiç bir ödül olmayan, sadece oyuna girişe izin veren bir paket tanımlanıyor olmalı hesabına. Diğer paketlerde, satın alım ödülleri var.

Sakın sakın sakın bulaşma. Adamlar yeni oyun yapiyoruz diye para kazanmak icin her şeyi yapiyorlar. Pack almak zorunlu degil ama zorunda birakiliyorsun. Ben oynamani bile tavsiye etmiyorum ama oyna bir hevesini al. Bir oyun nasıl 19 TL verdigime pişman edebilir ki...

Hayır. Normalde de Steam'den ücretsiz indirdiysen gerekmemesi gerekiyor paketler. Hiç bir ödül olmayan, sadece oyuna girişe izin veren bir paket tanımlanıyor olmalı hesabına. Diğer paketlerde, satın alım ödülleri var.
Umarım öyledir packler dlc olarak görünüyor ama oyunun almaya mecbur bıraktığını duydum çoğu kişiden

Sakın sakın sakın bulaşma. Adamlar yeni oyun yapiyoruz diye para kazanmak icin her şeyi yapiyorlar. Pack almak zorunlu degil ama zorunda birakiliyorsun. Ben oynamani bile tavsiye etmiyorum ama oyna bir hevesini al. Bir oyun nasıl 19 TL verdigime pişman edebilir ki...
Ben MMO hastasıyım. Bunu almasam Naraka alıcam zaten o da bi türlü iyi bir indirime girmiyo. Şuan Steam o 19 tl'yi almıyo diye indirdim o kadarda cimri bi insanımdır yani. Oynadıysanız biliyorsunuzdur o yüzden size danışayım o packleri satın almaya mecbur bırakıyor mu oyun steamden indirmenize rağmen?

Son düzenleme:
Umarım öyledir packler DLC olarak görünüyor ama oyunun almaya mecbur bıraktığını duydum çoğu kişiden

Ben MMO hastasıyım. Bunu almasam Naraka alacağım zaten o da bir türlü iyi bir indirime girmiyor. Şu an Steam o 19 TL'yi almıyor diye indirdim o kadar da cimri bir insanımdır yani. Oynadıysanız biliyorsunuzdur o yüzden size danışayım o packleri satın almaya mecbur bırakıyor mu oyun Steam'den indirmenize rağmen?

Hocam bırakiyor maalesef. Kesinlikle oynamayin. Yeni oyun cikaracaklari icin cok sık indirime sokuyorlar zaten bu Free olmasida o sebepten. Biliyorlar çünkü pack almadan oyunun çekilmeyecegini parayi oradan kazaniyorlardi zaten. Naraka MMO degil Battle Royale tarzi bir oyun diye hatirliyorum, degilse bile bu oyundan uzak durun. Yakinda ölecek bir oyundan bahsediyoruz zaten. Çünkü Yeni çikaracaklari oyunda MMO olacak diyorlar. Gene de indirin istiyorsaniz açlığınızı doyurabilir.

Hocam bırakiyor maalesef. Kesinlikle oynamayin. Yeni oyun cikaracaklari icin cok sık indirime sokuyorlar zaten bu Free olmasida o sebepten. Biliyorlar çünkü pack almadan oyunun çekilmeyecegini parayi oradan kazaniyorlardi zaten. Naraka MMO degil Battle Royale tarzi bir oyun diye hatirliyorum, degilse bile bu oyundan uzak durun. Yakinda ölecek bir oyundan bahsediyoruz zaten. Çünkü Yeni çikaracaklari oyunda MMO olacak diyorlar. Gene de indirin istiyorsaniz açlığınızı doyurabilir.
Evet aslında battle royale ben mmo diyip ona atladım kusura bakmayın. Onda da oyuncu bulmak çok zor diyor herkes çok geç kaldım maalesef almak için. Umarım yeni oyunlar çıkar bir an önce. Teşekkür ederim :)

Oynanacak bir oyun değil. Ben 80 saat oynadım. 80 saatin 70'ini bir yerden bir yerlere koşarak veya at sürerek geçirdiğimi farkettim ve oyunu sildim. Lost Ark daha iyidir.

Umarım öyledir packler dlc olarak görünüyor ama oyunun almaya mecbur bıraktığını duydum çoğu kişiden
Mecbur bırakmak derken, paketlerin sunduğu faydalardan bahsediyorlar. Paketsiz başlayınca baya yavaş gelişiyordun eskiden. Şimdilerde şu sezon muhabbeti sağolsun, değerli paket dışında bi şeye ihtiyacın yok başlangıçta. Pet falanda veriyor oyun sana.

Oyunda 600 saate yakın oynama sürem var. P2S diyebilirim. Biraz fazla P2S yalnız. Oyuna para yatırmadan çok zor ilerlersiniz. Ben hiç para yatırmadım, oyunda belli bir yere geldim ama aslına bakarsanız oyunda hâlen güçlü değilim. Ben de başlamanızı önermem.

Sezon ile oyunda belli bir yere gelirsiniz. Fakat oyunun sizi bıraktığı yerde, yani sezonu bitirdiğiniz yerden sonra eğer gelişmek istiyorsanız oyuna aşırı zaman harcamanız gerekiyor. Bi aşamaya geldikten sonra örn. 2 AP arttırmak için günlerce farm yapmanız gerekecek. Oyunun başlarında zevk alırsınız. Özellikle sezon varsa bayağı zevk alırsınız fakat ilerisinde ne düşünürsünüz bilmiyorum.

Oyunda 600 saate yakın oynama sürem var. P2S diyebilirim. Biraz fazla P2S yalnız. Oyuna para yatırmadan çok zor ilerlersiniz. Ben hiç para yatırmadım, oyunda belli bir yere geldim ama aslına bakarsanız oyunda hâlen güçlü değilim. Ben de başlamanızı önermem.

Sezon ile oyunda belli bir yere gelirsiniz. Fakat oyunun sizi bıraktığı yerde, yani sezonu bitirdiğiniz yerden sonra eğer gelişmek istiyorsanız oyuna aşırı zaman harcamanız gerekiyor. Bi aşamaya geldikten sonra örn. 2 AP arttırmak için günlerce farm yapmanız gerekecek. Oyunun başlarında zevk alırsınız. Özellikle sezon varsa bayağı zevk alırsınız fakat ilerisinde ne düşünürsünüz bilmiyorum.
Çok boş vakti olan biriyim o yüzden böyle bol bol loot yapmayı gerektiren, vaktin nasıl geçtiğini anlayamadığım oyunları seviyorum. O yüzden düşünüyordum oynamayı ama bilmiyorum kafam karışmadı değil.

28 Şubatta yeni sezonu başladı Steam fiyatı da kalktı diye ona tav oldum zaten ama bilmiyorum. Kütüphane de dursun bakalım şimdilik ya

Oynanacak bir oyun değil. Ben 80 saat oynadım. 80 saatin 70'ini bir yerden bir yerlere koşarak veya at sürerek geçirdiğimi farkettim ve oyunu sildim. Lost Ark daha iyidir.
Lost Ark oynuyordum bi sebepten sildim niye sildiğimi bile hatırlamıyorum. Tekrar indirip bakarım olmazsa :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı