Havuz mantığında çalışıyorsa sistem çok iyi. Ben satış için hesap bilgilerimi G2G'ye veriyim ödeme gelsin onlar transferi halletsinler mesela. Komisyon alsınlar, hesaba bir şey olmasın da. Çok korkuyorum dolandırcılık olacak diye.Ben 1 sene önce G2G'de farklı bir oyun için satış yapmıştım 2999 dolara. Hiç sorun yaşamamıştım. Ufak bir komisyon alıyorlar ve paranızı 1 saat içinde gönderiyorlardı. Yalnız siteye aşina olmadığım için acemilikten ötürü TL hesabımı girmiştim siteye, bu sebeple bankam hesaba döviz geldiği için kur dönüştürme parası gibi bir zımbırtı kesmişti 260 TL. Alım olarak da zaman zaman kullanmışlığım var G2G'yi. Sorun yaşamadım dediğim gibi. Ama belli yerel bankaların ödeme sistemleri yüzünden vs sorun yaşayanlar olmuş. Dikkat etmenizde fayda var.
Bunun dışında Playerauctions diye bir site de şu aralar epeyce karşıma çıkıyor. Yorumları iyi ama daha önce kullanmadım. Sadece reklamlarını görüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.