Black Friday'i Nasıl Buldunuz?

Cuma sabah 6 sularında 912 TL'ye Ryzen 1600 buldum ve hemen yapıştım. Sonunda şu Athlon dan kurtuluyorum:LOL: Kalan paramla da Steam'den Yakuza 0 ve Hellblade aldım. 45 TL kaldı, şu an onunla hangi oyunu alsam diye düşünüyorum:kıkırda:

Son olarak, ürünü stokta olmasına rağmen kargolanmayan tek ben yokum değil mi? İtopya'da aynı gün kargo yazıyordu da...
1050 Tlye r5 2600 vardı Vatanda indirim hala devam ediyor sanırım

1050 Tlye r5 2600 vardı Vatanda indirim hala devam ediyor sanırım
Tüh bilsem onu alırdım. Neyse iş işten geçti artık. Şimdi iade istersem en az bir hafta beklerim. Bu işler böyle: Para alırlarken anında, geri verirken 1 hafta.

Normal fiyatı 700 tl olan ryzen 3 2200g işlemciyi 613 tl ye , normal fiyatı 500 olan b450m anakartı ise 430 tl ye aldım. Ki bunlar 5 taksite özel fiyatlardı. Ayriyeten 150 tl ye SS 110 mouse + mousepad aldım.

Maalesef ramlerde hiç indirim olmadı ve olan ramlerde yerli mağazalarda ya pahalandı ya da tükendi.

Ama yinede benim için aşırı karlı oldu diyebilirim :D

newegg üzerinden corsair void pro rgb wireless 7.1 kulaklığı 470 TL'ye, 1 TB Samsung evo 860 2.5" ssd'yi 680 'ye aldım. Akmasada damladı yani. Daha iyilerini de görmüştüm.
Edit: Amazon.com.tr'den Samsung 970 evo m2 500gb ssd aldım ve bu yılın BF serüvenini noktaladım. Yazdığım bütün ürünler satılıktır :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı