Çözüldü Black Mesa'nın (Half Life 1) Kendini Tekrar Etmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lyrinx

Hectopat
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
6.751
Makaleler
4
Çözümler
25
Yani demek istediğim oyunda hep aynı şeyi yapıyorum, her Chapter'ın başında, sonunda veya ortasında polisin veya bilim insanının teki "şuraya şuraya git ve ardından şunu yap" diyor ve tüm Chapter o amaç doğrultusunda geçiyor. Ayriyeten az sonra olacak olayları tahmin etmek o kadar basit ki anlatamam, örnek vermek gerekirse önümdeki adam beni durdurup tam bana bir şey söyleyecekken arkadan askerler tarafından vurulup öldürülüyor, oyunda bunu 2 kere yaşadım ve 2'sinde de bu olayın olacağını önceden tahmin ettim.

Anlayacağınız hep aynı şeyi yapıyormuşum gibi hissediyorum ve oyunda 19 Chapter mı ne vardı, şu an 15 veya 16'ncı Chapter'da olmam gerek ve dediğim gibi hep aynı şeyleri yapıyorum. Ek olarak birilerinin bana şuraya git demesi dışında hikaye ve hikaye işlenişi yok ki oyunda? Ara sıra sadece herkesi kesmek için Doom Eternal oynuyormuş gibi hissediyorum, haliyle bu da oyun zevkimi düşürüyor. Half Life serisinin devam oyunları da mı bu mantıkla işliyor?
 
Son düzenleme:
Çözüm
23 sene önceki senaryo ki çoğu oyunun ilham kaynağı. Normaldir. Zaten HL oynarken ki amaç chapter ve boss geçerek ilerlemek.
23 sene önceki senaryo ki çoğu oyunun ilham kaynağı. Normaldir. Zaten HL oynarken ki amaç chapter ve boss geçerek ilerlemek.
Oyunda hikaye var gibi ama yok gibimsi fakat neyse onu bir kenara bırak da ben oyunda çoğunlukla düşman keserek ilerliyorum ve oyundaki combat da eğlenceli değil, vuruş hissi desen havaya vursam aynı hissiyat, düşman çeşitliliği desen yok, silahtan çıkan mermi sesleri de iyi değil, silah çeşitliliği de yok... Bir de orijinal oyunu oynasaydım aman aman yani.
 
Son düzenleme:
Oyunda hikaye var gibi ama yok gibimsi fakat neyse onu bir kenara bırak da ben oyunda çoğunlukla düşman keserek ilerliyorum ve oyundaki combat da eğlenceli değil, vuruş hissi desen sıfır, düşman çeşitliliği desen yok, silahtan çıkan mermi sesleri iyi değil, silah çeşitliliği de yok... Bir de orijinal oyunu oynasaydım aman aman yani.

Xen'e geçince fikirlerin umarım değişir. Bu şaheseri gömmen yakışmadı.
 

Geri
Yukarı