left10ction
Hectopat
Senin başarın nedir?
İnsanların sorunlarına saçma fikirlerimi değil sorununa yönelik fikirlerimi söylüyorum
Senin başarın nedir?
Saçma bir başarıymış hocam. En azından benim başarım sizinkinden iyi.İnsanların sorunlarına saçma fikirlerimi değil sorununa yönelik fikirlerimi söylüyorum![]()
Saçma bir başarıymış hocam. En azından benim başarım sizinkinden iyi.
Sen tutturdun başarı diye. Bana ne ister başarı olsun olmasın. Ben konuya itafen dedim kolay diye, konu sahibi de beni onayladı.Sana kolay gelen başkasına zor gelebilir. Bana Sekiro father ve son boss hariç kolay geldi, sana zor gelebilir, bana Wukong'daki bazı bosslar zor geldi, sana kolay gelebilir. Kişiden kişiye değişir ve bir oyunu bitirmek başarı falan değildir.
Hop hop ben bu oyunda çok iyiyim. Nasıl çıldırıyordun ama, eheSana kolay gelen başkasına zor gelebilir. Bana Sekiro father ve son boss hariç kolay geldi, sana zor gelebilir, bana Wukong'daki bazı bosslar zor geldi, sana kolay gelebilir. Kişiden kişiye değişir ve bir oyunu bitirmek başarı falan değildir.
Sen tutturdun başarı diye. Bana ne ister başarı olsun olmasın. Ben konuya ithafen dedim kolay diye, konu sahibi de beni onayladı.
Hop hop ben bu oyunda çok iyiyim. Nasıl çıldırıyordun ama, ehe.
WeMod yarim saat kullanma suresi var sonrasinda parali surume gecmenizi istiyor. Fakat tavsiye etmem zaten hiçbir oyun zevkiniz kalmaz oyuna verdiginiz paraya yazik.
Seni guldurmek icin demistim hocam.Sen iyi değilsin.
Seni guldurmek icin demistim hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.