Steam Black Ops 6 ön sipariş açıldı!

Sözde CoD oyunlarının tamamı Game Pass'a gelecekti de ne zaman geleceğini ben de bilmiyorum. Game Pass'a gelmesini ben de bekliyorum.

Bize göre pahalı hocam, haklısın. Yurt dışında rahat alınıyor.😄

Ülkemiz içerisinde bulunan şartları değerlendiririm ve bize göre pahalı.

Sözde CoD oyunlarının tamamı Game Pass'a gelecekti de ne zaman geleceğini ben de bilmiyorum. Game Pass'a gelmesini ben de bekliyorum.

Bu sene içinde kesin geliyor hocam bekleyeceğiz mecbur. Ama Game Pass zam da gelecek büyük ihtimal.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şöyle bir haber var. 😮

Fiyatı şaşırtmadı. Yeni çıkan CoD oyunları için $70 fiyat düşünüyorlardı diye hatırlıyorum ve CEO'ları sanki AAA oyunlar için $60 etiketini az buluyordu. Yanlış hatırlamıyorsam böyle idi. @490836 ve @Osman Nuri23 daha iyi bilir tabii.
Yeni CoD oyunları hep 70 dolardı zaten. Activision, oyunların maliyeti arttı, artık 70 dolar olmalılar bahanesi çıktıktan 2 yıl sonra oyunlarını 70 dolar yapmaya başladı.

Onun dışında bu adamlar 2012'den kalma Black Ops 2'yi bile hâla daha 60 dolara satıyorlar ve en fazla %67 indirim yapıyorlar. Yani şaşırmalık durum yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
şöyle bir haber var. 😮

Warzone, zombi, hikaye falan derken normal. Bir önceki oyunun silahları, aksesuarları Warzone ile çok yer kaplıyor.

şöyle bir haber var. 😮

Modern Warfare oyunları her şeyini yükleyince 200+ GB oluyordu. Millet reaksiyon göstersin de tık alalım diye yapılan haberler bunlar. Kimse bilgisayarında veya konsolunda sürekli olarak tüm oyun içeriklerini yüklü tutmuyor. Oyunu sürekli cihazında yüklü tutacak online oyuncusu zaten hikâyeyi bitirince hikâye modunu silerek 100GB'ye yakın yer açıyor. Sadece hikâyeyi deneyimleyecek olan zaten kafadan oyunun yarısı kadar bir dosya indiriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı