300 GB normal. CoD MW3 2023 yüklü bende, 90 GB mı ne Multiplayer ve Zombies ile. 2022'yi yüklesem 200 GB'ı aşar. O kadar yüksek detayda kaplamalar, animasyonlar ve silah modellemeleri... Gayet normal.
Ah şu Call Of Duty fiyatları, insanı sinir ediyor. en eski Call Of Duty oyunu bile 10 dolar.Fiyatı şaşırtmadı. Yeni çıkan CoD oyunları için $70 fiyat düşünüyorlardı diye hatırlıyorum ve CEO'ları sanki AAA oyunlar için $60 etiketini az buluyordu. Yanlış hatırlamıyorsam böyle idi. @490836 ve @Osman Nuri23 daha iyi bilir tabii.
Modern Warfare oyunları her şeyini yükleyince 200+ GB oluyordu. Millet reaksiyon göstersin de tık alalım diye yapılan haberler bunlar. Kimse bilgisayarında veya konsolunda sürekli olarak tüm oyun içeriklerini yüklü tutmuyor. Oyunu sürekli cihazında yüklü tutacak Online oyuncusu zaten hikâyeyi bitirince hikâye modunu silerek 100GB'ye yakın yer açıyor. Sadece hikâyeyi deneyimleyecek olan zaten kafadan oyunun yarısı kadar bir dosya indiriyor.
Ben Xbox'dan sonra satış politikalarını değiştirirler diye düşünüyordum fakat aynı şekilde devam edecekler sanırsam.@490836, hadi yeni oyunların maaliyetli. Onu anlarım da 2012'de çıkan oyunu 60 dolardan satmak nedir?
70 dolar olacak demiştim öyle oldu Xbox satın aldığı stüdyolara çok iç işlerine müdahale etmez, onlar Game Pass'e oyuncu çekme peşinde.Tipik Activision bu. Eskiyi devam ettirirler muhtemelen. Değişeceklerini sanmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.