BlackShark V2 2023 vs Cloud III Wireless vs G733 Lightspeed

O kulaklık 7 değil 2500 anca eder. 2. elde satan satana. Malzeme kalitesi kötü 7.1'i kötü. Kullanım süresi batarya az. Direk elenir hocam arkadaş övüyor falan ama tek artısı hafif olması o da geri dönüşüm malzemeden imal edildiği için plastiği oyuncak plastiği gibi. Ben tavsiye asla etmem.

Cloud 3 çok daha iyi hem oyun için hem de batarya anlamında. Razer BlackShark ise THX ile çok iyi deneyimi var. Batarya da iyi Cloud'dan daha az. Ama ses kalitesi gayet iyi.

Ne jack ı ya V2 Pro diyor adam v2X değil Wireless gece gece okuduğunun bile farkında değilsin adam oraya V2 X mi yazmış? Daha kulaklığı tanımıyorsun.

Cloud 3'e lafım yok kablolu modelini kullanma fırsatım oldu ses gayet güzel kasılıyor Logitech'in dış malzeme kalitesi muhtemelen V2 Pro'danda daha iyidir. Logitech kalitesi diye bir gerçekte var. Bu bütçede genellikle kötü kulaklık diye bir şey yok zaten.

Cloud 3'e lafım yok kablolu modelini kullanma fırsatım oldu ses gayet güzel kasılıyor Logitech'in dış malzeme kalitesi muhtemelen V2 Pro'danda daha iyidir. Logitech kalitesi diye bir gerçekte var. Bu bütçede genellikle kötü kulaklık diye bir şey yok zaten.

Muhtemelen diye bir şey yok görmedin bilmiyorsun muhtemelen diyorsun öyle olmaz o iş.

Sürücünün, Mm'si tamamen balon olay. Arctis Nova Pro Wireless 40 mm sürücü kullanıyor buradakileri 2'ye katlar ama.

Evet oda fiyatına göre tabii. Bizde 53 mm şaheserler yaratıyor demedik geniş bir sürücüsü olduğu için filmlerde detayları net algılar dedik çünkü senin verdiğin o Uber fiyatlı kulaklık değil kendi bandındakilerde fark ediyor.

Muhtemelen diye bir şey yok görmedin bilmiyorsun muhtemelen diyorsun öyle olmaz o iş.

Evet oda fiyatına göre tabii. Bizde 53 mm şaheserler yaratıyor demedik geniş bir sürücüsü olduğu için filmlerde detayları net algılar dedik çünkü senin verdiğin o Uber fiyatlı kulaklık değil kendi bandındakilerde fark ediyor.

Olay Uber fiyatlı olması değil pahalı bir kulaklıkta da 50mm sürücü kullanılabilir istenirse. Buradaki olayın fiyat olmadığını anlamıyosun zaten. C3 fiyatına 53mm koyabilen adam Nova pro wireless fiyatına da koyar.

Olay Uber fiyatlı olması değil pahalı bir kulaklıkta da 50mm sürücü kullanılabilir istenirse. Buradaki olayın fiyat olmadığını anlamıyosun zaten. C3 fiyatına 53mm koyabilen adam Nova Pro Wireless fiyatına da koyar.

Arctic Nova 3 40 mm. ROG Fusion 2 500 53 mm fiyatlar segment aynı ama ROG çok daha iyi sen netliği ve kalitesi anlamında. Adamın neden Nova Pro'ya koyup koymadığını biz bilemeyiz. İstese koyardı. Mesela ASUS pelta ya koymuş. Her firmanın ses çipi kalitesi farklı sürücüsü de keza kalitesi de. O yüzden diyorum segment denen bir şey var. Sen en üstlerden birini söylüyorsun ona istinaden diyorum o üründe her şey kaliteli tüm donanım ses çipine kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı