BlackShark V2 ile ses kasılamıyor

@SUSAMLI ÇUBUK Dostum Merhaba, öncelikle uzun süre sonra rahatsız ettiğim için kusura bakma
dün Blackshark V2 aldım fakat ses kalitesi eski kulaklığım olan JD 712 ile aynı hatta ses yüksekliği 2 katı daha aşşağıda ve oyunlarda pek bir fark göremedim ne thx ne eq ayarları ile. Sorum şu sendeki sorunları halledebildin mi oyun performansı ses performansı vb. , kulaklığı hala kullanıyor musun ve memnun musun ?
eğer çözemezsem iade edip jd , gp , rampage gibi markalardan bir ürün alabilirim aradaki 4x fiyat farkına değicek bir performans göremedim açıkcası.
Şimdi bana ses seviyesi olarak gayet yeterli diyebilirim. Kulaklığın yanında bulunan ayar ile kendine uygun seviyeyi bulabilirsin, çok yükseğe alınca rahatsız bile oluyorum. Ayarladigim EQ ayarına alıştım şuan oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Müzik, ortam sesleri vs. dışında footstep seslerinde fark oldu mu dersen bende hayır derim.
 
Son düzenleme:
Şimdi bana ses seviyesi olarak gayet yeterli diyebilirim. Kulaklığın yanında bulunan ayar ile kendine uygun seviyeyi bulabilirsin, çok yükseğe alınca rahatsız bile oluyorum. Ayarladigim EQ ayarına alıştım şu an oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Müzik, ortam sesleri vs. dışında footstep seslerinde fark oldu mu dersen bende hayır derim.

Aynen ses kasmada kusura bakmasınlar tamamen vasat bir kulaklık. G PRO X'e şans vereceğim bunu da 2. el satarım muhtemelen bu nedir ya.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı