BlackShark V2 Pro 2023 vs Arctis Nova 7 vs Kraken V3 Pro

Hocam ben FACEIT oynuyorum, Valorant oynuyorum. Bu zamana kadar nasıl duymadığım dediğim bir olay olmadı. Oyun anlamında gerçekten çok iyi.

Bahsettigimiz kulaklık bu değil mi yanlislik olmasin attigin videoda nova 7X deyince sormak istedim.

1860 elolarda FACEIT kasmıştım ben Razer Ultimate 7.1 ile, keza Valorant'ta da radyant kasmıştım. Artık FPS'i ruh sağlığım için bıraktım, bir de iş güç zamanımı ona harcamak istemiyorum. Lakin bunlara yeten kulaklık maraksı diğer türlere fazla fazla yetecektir. Sürücleri hemen hemen aynı çünkü Razer'ın bu fiyat gamındaki ürünlerinin. Lakin söyleyeyim. Razer ürünlerin alıcıları çooook başarılı değil uzak mesafe çekimde. Normal oda içi kullanımda çok iyi fakat SS nova 7 ile mutfakta kopmayan kulaklık, Razer olunca salonda kopuyor. (oda, hol, salon, koridor, mutfak şeklinde güzergah.) Benimkisi biraz fantezi ama belki önemlidir sizin için.

Dediğim gibi daha çok V2 Pro ve nova 7 arasında kaldım. V2 Pro'nun 2023 versiyonu çok iyi geliştirilmiş vs diye okudum o yüzden bilmiyorum.
 
Bahsettigimiz kulaklık bu değil mi yanlislik olmasin attigin videoda nova 7X deyince sormak istedim.
Evet hocam bu, 7X, Xbox özel versiyonu, kafa bandı yeşil. 7P Playstation versiyonu, kafa bandı mavi. Normal 7 ise PC versiyonu.
 
Ha tamam kafam karıştı da ondan sorayım dedim.

Bende Arctis Nova 3 almayı düşünüyorum. Açıkçası bana göre en iyi kulaklık Arctis, çünkü kafa bandıyla kulaklık yok gibi oluyor ve özellikleri çok fazla.
Nova 7 ya da 7+ modellerine bak bence nova 7 de bazı arkadaşlar dip ses yapıyor demiş 7+ bence güzel.
 
Evet hocam bu, 7X, Xbox özel versiyonu, kafa bandı yeşil. 7P PlayStation versiyonu, kafa bandı mavi. Normal 7 ise PC versiyonu.

Hocam nova 7 almayı düşünüyorum da sizce 7 mi 7P mi almalıyım kulaklığı hem PC hem PS4'te kullanacağım. Program üzerinden yaptığımız EQ ayarları konsolda da kullanılabiliyor mu? Mikrofonu iyi mi kulaklığın?
 
Hocam nova 7 almayı düşünüyorum da sizce 7 mi 7P mi almalıyım kulaklığı hem PC hem PS4'te kullanacağım. Program üzerinden yaptığımız EQ ayarları konsolda da kullanılabiliyor mu? Mikrofonu iyi mi kulaklığın?
Hocam EQ konsolda kullanılıyor mu bilmiyorum. Bunu araştırmanız lazım. Mikrofon olarak memnunum. 7 ve 7P arasında dediğim gibi konsol uyum durumu var. Bence 7P almanız daha doğru olur. Konsolum olmadığı için tam olarak yardımcı olamıyorum sizlere.
 
Blackshark v2 pro 2023 ve nova 7 sahibiyim, nova 7 alma uzak dur blackshark 2 gömlek daha üstün bir kulaklık,ama 5500 lira eder mi ,etmez.
 
BlackShark V2 Pro 2023 ve nova 7 sahibiyim, nova 7 alma uzak dur BlackShark 2 gömlek daha üstün bir kulaklık, ama 5500 lira eder mi, etmez.

Kraken V3 Pro var bende de satıp 2. el nova 7 alasım vardı, mantıklı mı sizce? Deri padler çok terletiyor bana kumaş lazım da 2. el en iyi bulabildiğim bu var HS80 desen şarjı az gidiyor.
 
Kanka 5500 kablosuz ve Razer için çok ucuz fiyat haberin olsun. O kulaklığın rakibi SteelSeries Pro ve 9 modelleri hepsi neredeyse 10 bine yakın.

Fiyatına göre çok güzel kulaklık da yeni batchlerinde düzeltilmesi gereken çok hata var ya Firmware Update ile düzelticekler ya da direkt kulaklıkların yenilenmesi lazım.
 

Geri
Yukarı