Kraken V3 Pro vs BlackShark V2 Pro 2023

oumarb

Kilopat
Daha fazla  
Başlıktan da anlayabileceğiniz üzere iki ürün arasındayım. Benim için önemli olan ses kalitesi ve oyunlarda daha tutarlı yön tayini diyebilirim.
Mikrofon benim için çok önemli değil, gerekirse harici kullanırım. Rtings, versus gibi sitelerden bende araştırdım, sadece kulaklıklar hakkında tecrübesi olan arkadaşlarla beraber son kararı vermek istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Yapı kalitesi konusunda Kraken daha üstün, entegre titreşim motoru gibi özellikleri de var. İkisi arasından bariz Kraken galip geliyor.

BlackShark'ı tercih ederdim sanırım. Ama haricinde HyperX Cloud 3 ya da Logitech G PRO X'e bakabilirsin.

razer hub planladığım için iki seçenek belirttim ancak hyperx pedleri çok kötü iyi söylentilerde yok g pro fiyatının çok altında performansa sahip benim açımdan

Yapı kalitesi konusunda Kraken daha üstün, entegre titreşim motoru gibi özellikleri de var. İkisi arasından bariz Kraken galip geliyor.

kraken daha sıcak olduğum taraf ama blackshark popülizmi kafa mı karıştırıyor

BlackShark popülizmi kafamı karıştırıyor.

Ne yazık ki boş popülizm. BS sadece ince iki demir ve plastikten oluşuyor. Onun yerine çelik-plastik karışımı Kraken'i tercih etmek daha mantıklı.

Ki yapı kalitesinden bağımsız olarak Kraken'in üstünlüğü saymakla bitmez. Bariz daha premium bir cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı