BlackShark V2 X için Ugreen ses kartı iyi midir?

  • Konuyu başlatan CBum
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 587

CBum

Kilopat
Katılım
14 Mart 2020
Mesajlar
7.306
Makaleler
4
Çözümler
11
Yer
Alanya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms

İşletim Sistemi: Windows 11 Pro

Telefon: Samsung Galaxy A52
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, kulaklığım BlackShark V2 X ve içinden çıkan Y kablo çok kötü olduğu ve mikrofonu cızırtılı ses ilettiği için ses kartı almaya karar verdim. Ugreen markasına güvendim ve bu ürünü satın aldım:


Sizce memnun kalır mıyım?
 
Ugreen adli marka genelde ucuza çok da kaliteli olmayan seyler uretiyor diye biliyorum. Yanlisim varsa duzeltin. Ben de yakin zamanda donusturucu aldim. O markanin yorumlari kotuydu.
 
Ugreen kaliteli ürünler yapıyor. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Elbette bize en iyi bilgiyi verecek olan yine siz olarak gözüküyor.
 
Geçenlerde 80TL civarlarındaydı, kötü zamlanmış. Ben de almayı düşünüyorum da kullandıktan sonra deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim.
 
@leanbeefpatty @Yener K. @Haylaz2961

Ürün mükemmel ötesi, mikrofonumu harikulade yaptı. Cızırtı geçti ve ses kalitesi de muazzam.

Ben Samsung'un yanında gelen kulak içi kulaklığını kullanıyordum. Blackshark V2 X aldım ama tamam 7.1 olsun oyunlarda çok iyi sesin nereden geldiğini gerçekteymiş gibi anlıyorsun ama ses kalitesini beğenemedim bir türlü dönüştürücü ses kalitesini çok etkiledi mi?
Kulaklığa zaten gidip 500 verdik bir de ses kartına 180 mi vereceğiz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Samsung'un yanında gelen kulak içi kulaklığını kullanıyordum. Blackshark V2 X aldım ama tamam 7.1 olsun oyunlarda çok iyi sesin nereden geldiğini gerçekteymiş gibi anlıyosun ama ses kalitesini beğenemedim bir türlü dönüştürücü ses kalitesini çok etkiledi mi?
Kulaklığa zaten gidip 500 verdik bir de dönüştürücüye 180 mi vereceğiz.
Dönüştürücü değil ses kartı yalnız hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı