Blackstar ID Core 10 V3 ile amplitube kullanılır mı?

FurkanKeremX24

Hectopat
Katılım
10 Mayıs 2020
Mesajlar
149
Merhaba. Geçenlerde Blackstar ID Core 10 V3 amfisini aldım. Amfinin içinde ses kartı da bulunduğu için bilgisayardan kayıt alınılabiliyor. Bende amplitube uygulamasını merak ettim ve indirmek istiyorum. Amfimdeki ses kartı bunun için işe yarar mı? Son olarak bir sorunum daha var. Amplitube gibi ASIO4ALL kullanan uygulamalarda(FL Studio vb.) Amfiyle kayda geçtiğim an dayanılmaz bir çınlama meydana geliyor. Bunun da çözümünü bilen varsa yazarsa çok mutlu olurum.
 
Son düzenleme:
Blackstar ID Core 10 V3 amfi, bilgisayardan kayıt yapmak için kullanabileceğiniz bir ses kartına sahip olduğundan, Amplitube gibi uygulamaları kullanabilirsiniz. Fakat bazen ASIO tabanlı uygulamarda kayıt yaparken çınlama sorunu olabilir eğer yanlış anlamıysam bunu soruyorsunuz?

@FurkanKeremX24 hocam bir de çınlama sorunun çözümü var galiba eğer onla ilgili probleminiz varsa yardımcı olmaya çalışırım.
 
Blackstar ID Core 10 V3 amfi, bilgisayardan kayıt yapmak için kullanabileceğiniz bir ses kartına sahip olduğundan, amplitube gibi uygulamaları kullanabilirsiniz. Fakat bazen ASIO tabanlı uygulamarda kayıt yaparken çınlama sorunu olabilir eğer yanlış anlamıysam bunu soruyorsunuz?

@FurkanKeremX24 hocam bir de çınlama sorunun çözümü var galiba eğer onunla ilgili probleminiz varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Evet mesela amfi bağlıyken FL Studio da edisonu açtığım an çok yüksek sesli bir çınlama oluyor alt F4 ile kurtulabiliyorum sadece. İki telefondan birbirini arayınca ve telefonlari yan yana getirince oluşan çınlama gibi.
 
Evet mesela amfi bağlıyken FL Studio da edisonu açtığım an çok yüksek sesli bir çınlama oluyor alt F4 ile kurtulabiliyorum sadece. İki telefondan birbirini arayınca ve telefonlari yan yana getirince oluşan çınlama gibi.
ASIO4ALL kontrol panelinde, "Off" seçeneğinin yanındaki açılır menüden ID Core 10 V3'ü seçin. Ardından, "Advanced" sekmesine geçin ve "Buffer Size" değerini artırın. Bu, çınlama sorununu azaltabilir.
 
ASIO4ALL kontrol panelinde, "off" seçeneğinin yanındaki açılır menüden ID Core 10 v3'ü seçin. Ardından, "Advanced" sekmesine geçin ve "buffer size" değerini artırın. Bu, çınlama sorununu azaltabilir.

Sorun bilgisayarın mikrofonu seçili olduğu için oluyormuş çınlamayı çözdüm ancak şimdi de 10 15 saniyede bir cızırtı oluyor nedense amplitube da.
 

Geri
Yukarı