BLADE-6700XT sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan squexs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 2.071

squexs

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, hafta sonuna kadar sistem almayı düşünüyorum.

Bu sistemi almayı düşünüyorum ama ekran kartında veya işlemcide herhangi bir sorun, sıkıntı, yazılım sıkıntısı vs oluyor mu? Veya sizce alınır mı? Kafamda hep bu sistem vardı.

Bu sistemi almayı düşünüyorum ama ekran kartında veya işlemcide herhangi bir sorun, sıkıntı, yazılım sıkıntısı vs oluyor mu? Veya sizce alınır mı? Kafamda hep bu sistem vardı.
Bir tık pahalı geldi ama parçaları çok kaliteli. Kararsız kaldım.

Sikinti falan yok parcalar gayet kaliteli, ama HAQQUS-XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR kasayi degisip bunu alirdim.

Sistem parçalar fena değil. Kasa güzel, PSU orta yani gayet iyi ayarlanmış fikrimce bütünsel olarak. Ayrı ayrı toplasanız daha ucuza gelir mi ayrı o ayrı konu ama genel olarak iyi.
27inç 165hz Asus monitör alacağım yanında + olarak ileriki zamanda yanına 1 monitör daha eklemeyi düşünüyorum yeterlimi pek anlamıyorumda?

Hocam kasayı ve anakartı yükseltin, yine daha ucuza geliyor ve anakartınız çok daha iyi oluyor. 17400 liraya da sisteminiz tamamen PCIe 4.0 oluyor, SSDyi yükseltirseniz yani. Bu kombinasyonda almanızı öneririm. Blade sisteminde yapacağınız tek şey siteye fazladan 1000₺ kazandırmak oluyor.

1672780339540.png

Kasayı gt301 anakartı b550 yapsan gene daha ucuz oluyo.
Bu varken diğeri alınmaz.

Anakartı b550 yap, kasayı gt301 yap öyle al. Başka hiç bir şeye dokunma.
Bütçen varsa 700tl ekstraya ssd'yi 1tb da yapabilirsin.

Hocam kasayı ve anakartı yükseltin, yine daha ucuza geliyor ve anakartınız çok daha iyi oluyor. 17400 liraya da sisteminiz tamamen PCIe 4.0 oluyor, SSDyi yükseltirseniz yani. Bu kombinasyonda almanızı öneririm. Blade sisteminde yapacağınız tek şey siteye fazladan 1000₺ kazandırmak oluyor.

Eki Görüntüle 1622338
hocam attığınız sisteme girdim kasayı asus olan yaptım 16.300 TL oldu daha ucuza geliyor dimi bu şekilde başka birşey yapmama gerek yoktur umarım pek anlamıyorum ama nasıl faydalı olcaksa yardımcı olursanız sevinirim.

Anakartı b550 yap, kasayı gt301 yap öyle al. Başka hiç bir şeye dokunma.
Bütçen varsa 700tl ekstraya ssd'yi 1tb da yapabilirsin.
16.750 fiyat çıktı + 4k ya Asus 165hz 1ms olan monitörü ekliycem

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı