Bleach'teki en güçlü karakter

Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Hepimiz en güçlü anime karakterinin Saitama olduğunu biliyoruz lakin Bleach'te nasıl olurdu? Sizce bu durum mangayı okumadım animeye göre yorumlayacağım: Aizen>ichigo>yamamoto>kyoraku>ichimaru gin>ulqiora>stark.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepimiz en güçlü anime karakterinin Saitama olduğunu biliyoruz lakin Bleach'te nasıl olurdu? Sizce bu durum mangayı okumadım animeye göre yorumlayacağım: Aizen>ichigo>yamamoto>kyoraku>ichimaru gin>ulqiora>stark.
Ciddi ciddi Saitama`yı en güçlü anime karakterimi sanıyosun :D?
Tier sistemini öğrenmeni tavsiye ederim Saitama en güçlü anime karakterleri arasında ilk 1000 e giremez
Anime'deki karakterlere göre;
İchigo>Aizen>Yamamoto>Unohana>Kyoraku>Kenpachi
Aizen Saydıklarından daha güçlü haberin olsun kank

manganın animenin bitişinden sonrası 50 chsini okudum ama animeye göre yorumlayacağım.

Aizen>ıchigo>yamamoto>zaraki>all

Üstünden bayağı bir zaman geçmiş ancak. Soul king > yhwach > aizen > ichigo > ichibe hyosube. Diye gider.

Sonunda doğru bir sıralama reio>yhwach>aizen>ichigo>ichibe>haschwalt.
Ama novelde işler bir tık değişiyor gibi bankaisine öğrendiğimiz kişiler oluyor(shinji azashiro hisagi gibi daha çok var ama) reio>yhwach>aizen>~azashiro>>ichigo>shinji diye sıralardım ben.

Saf güç olarak (TYBW): Aizen > Ichigo > Yhwach > Kenpachi.

Hax'ler dahil edilmiş olarak: Yhwach > Aizen > Ichigo > Kenpachi.

Anime ile birlikte sıralama değişir mi bilemeyeceğim fakat mangada bu şekil.
saf güç olarak aizen 1 mi? hocam iyi misiniz yoksa şaka mı yapıyorsunuz ? yıllardır bleach fandomundayım ve bunu söyleyen birini ömrümde ilkkez görüyorum cidden enteresan. saf güç açısından aizen bu listeye ucu ucuna giriyor. saf gücü fiziksel güç manasında kullanmadınız umarım...........
Fiziksel güç açısından
Novel kenpachi=>Yhwach>İchigo>Gerard>Aizen
haxler dahil
Yhwach>Gerard>İchigo>Aizen>Jugram>Kenpachi
şeklinde olur. yhwach tek çıplak koluyla aizeni deldi yhwachın saf gücü aizenden 4 bilemedin 5 bilemedin 10 kat daha fazla....

saf güç olarak aizen 1 mi? hocam iyi misiniz yoksa şaka mı yapıyorsunuz ? yıllardır bleach fandomundayım ve bunu söyleyen birini ömrümde ilkkez görüyorum cidden enteresan. saf güç açısından aizen bu listeye ucu ucuna giriyor. saf gücü fiziksel güç manasında kullanmadınız umarım...........
Fiziksel güç açısından
Novel kenpachi=>Yhwach>İchigo>Gerard>Aizen
haxler dahil
Yhwach>Gerard>İchigo>Aizen>Jugram>Kenpachi
şeklinde olur. yhwach tek çıplak koluyla aizeni deldi yhwachın saf gücü aizenden 4 bilemedin 5 bilemedin 10 kat daha fazla....
hatta bırak delmeyi uzağa fırlattı ve yine deldi aizeni kamçı gibi oradan oraya savurdu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı