Blender 3D modelleme için kurs alınır mı?

TheReaction

Centipat
Merhaba Blender 3D modellemeyi öğrenmek istiyorum. İngilizcem çok iyi değil o yüzden başlangıç aşamasında Türkçe kaynaklar arıyorum.
Udemy'de bu eğitimi buldum. Sizce 500TL vermeli miyim bu kursa veya bir öneriniz var mı?
eğitim linki

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk başladığım zamanlar linkteki kursun sahibi Gazi Akviran'ın Youtube'daki videolarını izlemişliğim var. Gayet iyiydi, kursa da göz gezdirdim o da içerik olarak iyi görünüyor. Şu an indirimle birlikte 150 TL'ye alabilirsin. Ancak başlangıç olarak önerdiğim Ahmet Burul'un Youtube serisidir. Bunu bitirdikten sonra diğer kursla temellerini daha iyi oturtabilirsin. Bir noktadan sonra ise fark edeceksin ki Türkçe ve hatta yabancı kaynakların birçoğu Blender'ın temellerini anlatıyor. Ücretsiz bir yazılım olduğu için talep çok fazla, bu sebepten ötürü de çok fazla içerik üreticisi var. Onlar da çoğunlukla yüzeysel ve acemilere hitap eden içerikler üretiyor. Zamanla spesifik olarak belli konularda ihtiyacın olan kursları bulman zorlaşıyor. Bu noktada da bunları Youtube'da arayarak İngilizce içeriklere başvurman gerekiyor. O yüzden ilerlemek istiyorsan bir yandan dilini de geliştirmeni tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı