Blic marka mekanik klavyede Type-C soket değişimi

deniz tapur

Centipat
Daha fazla  
Blic marka blue switch %60 mekanik klavyem var. Kablosunu sök çıkar yaparken sanırım soketine zarar verdim. Klavye soket değişimi yapılıyor mu, evde bu sorunu çözebilir miyim, yaptırılıyorsa da kaç TL'ye maal olur (Type-C soket)?

Dosya Ekleri

• 17227125301745788790904057353305.jpg
    17227125301745788790904057353305.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl zarar verdim bilmiyorum ama kabloyu tam yukarı doğru bükünce çalışıyor sorun kablodan değil onu onayladım kabloyu birkaç kere söküp takmıştım sanırım oradan bir sorun oldu. Kusura bakmayın fotoğraf kalitesiz olmuş ama fotoğrafdada giriş yerini göstermek için attım tekrardan atayım.
Attığın fotoğrafta hiçbir şey belli değil nasıl bir zarar verdin?
Nasıl zarar verdim bilmiyorum ama kabloyu tam yukarı doğru bükünce çalışıyor sorun kablodan değil onu onayladım kabloyu birkaç kere söküp takmıştım sanırım oradan bir sorun oldu. Kusura bakmayın fotoğraf kalitesiz olmuş ama fotoğrafdada giriş yerini göstermek için attım tekrardan atayım.
IMG_20240803_223305.jpg

Yardımcı olduğunuz için gerçekten çok teşekkür ederim tanıdığım öyle birisi yok bunu kimler yapabilir kaç TL karşılığında yapabilirler
Fiyat tamamen yapacak kişinin insafında aslında. İyi niyetli birine denk gelirseniz en fazla 150-200 işçilik alır. Malzeme almaya gerek yok bu durumda. Elektronik tamiri yapan bir yer arayacaksınız. Sökme takma hariç 5 dakikalık işi var.

Hayır. Birkaç yere götürdüm çoğu kabul etmedi 1 yer yaparım dedi ama o da olmadı. Farklı soket takılmalı falan dediler malzemeside zor buluyormuş. Bence yenisini aldım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı