rotss
Decapat
Daha fazla
hocam bütçemin 700 olduğunu belirttim.Aşağıdaki link t60. ayrıca hayır T60 alınmaz Ajazz AK680 öneririm AliExpress'ten. Bütçeniz 900 bandıysa H2002P öneririm haqqus koduyla 900 TL oluyor kendi sitesinde.
Bende var kullanıyorum 1 yıldır henüz bir problem çıkarmadı blue switch cayır cayır ses veriyor RGB modları falan da iyi dediğim gibi ben kullanıyorum bir sorun çıkmadı memnunum bütçeni artıramıyorsan tercihin olur.
Vergi dahil 700 TL'ye Ak680 var. T60'ı 8 ay kullandım kullandığım en rahatsız edici klavyedir kendisi. Kalitesiz switch ve RGB yazdığı halde bana gelen rainbow olduğu için yazılımı da yok üstüne hot-swap da mevcut değil.hocam bütçemin 700 olduğunu belirttim.
Hocam bütçemin 700 olduğunu belirttim.
Benim aldığım ürün beyaz rengiydi şu anda kaldırmışlar ama arkadaşımda siyahı vardı sadece renk farkı var başka bir fark yok.
![]()
Gamepower Overlord 60M Mekanik Mavi Switch Türkçe Q 88 Tuş USB Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili - Fiyatı, Yorumları
Gamepower Overlord 60M Mekanik Mavi Switch Türkçe Q 88 Tuş USB Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Almak istiyorsan bu daha garanti bir klavye bence bunu tercih et.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.