Blic T60 aktif olarak alınır mı?

rotss

Decapat
Daha fazla  
Merhaba şu linkteki klavyeyi almak istiyorum. Oyun oynamak için almayı düşünüyorum.

Bütçem 700 olduğu için bu klavyeye yöneldim kullanan var mı? Varsa yorum yazarsa sevinirim.

///

Ayrıca şu kulaklığı da alacağım iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba şu linkteki klavyeyi almak istiyorum. Oyun oynamak için almayı düşünüyorum.

Bütçem 700 olduğu için bu klavyeye yöneldim kullanan var mı? Varsa yorum yazarsa sevinirim.

///

Ayrıca şu kulaklığı da alacağım iyi midir?

Aşağıdaki link t60. ayrıca hayır T60 alınmaz Ajazz AK680 öneririm AliExpress'ten. Bütçeniz 900 bandıysa H2002P öneririm haqqus koduyla 900 TL oluyor kendi sitesinde.

Bende var kullanıyorum 1 yıldır henüz bir problem çıkarmadı blue switch cayır cayır ses veriyor RGB modları falan da iyi dediğim gibi ben kullanıyorum bir sorun çıkmadı memnunum bütçeni artıramıyorsan tercihin olur.

benim aldığım ürün beyaz rengiydi şuanda kaldırmışlar ama arkadaşımda siyahı vardı sadece renk farkı var başka bir fark yok

Almak istiyorsan bu daha garanti bir klavye bence bunu tercih et.

Attığınız RGB değil sanırım RGB olanını yaklşık 1 yıldır kullanıyorum NumLock tuşları bir eksi fakat fiyatına göre düşünürsek alınır. Bulursanız RGB olanı alın.

Benim aldığım ürün beyaz rengiydi şu anda kaldırmışlar ama arkadaşımda siyahı vardı sadece renk farkı var başka bir fark yok.

Almak istiyorsan bu daha garanti bir klavye bence bunu tercih et.

Peki hocam bunu aldım teşkkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı