Blic T60 alınır mı?

Z11, Z686. Aliexpresste indirim oluyor bazen.
Onlar genelde vergiyle 1000 lirayı buluyor.
Siz sorun yasamadiniz diye sorunsuz, kaliteli diyemeyiz. Çok kalitesiz bir klavye denmeyi hakeden türden.
Bi ara öneriliyordu forumda yanlış hatırlamıyorsam. O kadar kötü mü ya?

TR satıcılı 900'e kadar bi klavye önerin var mı hocam? Yoksa Aliexpress'den mi alayım?

T60 tam bir %50 sanslik kumar. Ben bu kumara girmeyip ayni paraya Z11 aldim mayıs'ta. T60 ya iyi cikar uzun sure goturur ya da 1. ay bitmeden tuslari basmamaya başlar.

Onlar genelde vergiyle 1000 lirayı buluyor.

Bi ara öneriliyordu forumda yanlış hatırlamıyorsam. O kadar kötü mü ya?

TR satıcılı 900'e kadar bi klavye önerin var mı hocam? Yoksa Aliexpress'den mi alayım?
Hocam alacaksan Aliexpress'den Z94 veya Z686 al ama dediğim gibi al-sat yapan elemanlardan alırsanız hem daha ucuza gelir hem de daha hızlı kapınıza ulaşır.

T60 tam bir %50 sanslik kumar. Ben bu kumara girmeyip ayni paraya Z11 aldim mayıs'ta. T60 ya iyi cikar uzun sure goturur ya da 1. ay bitmeden tuslari basmamaya başlar.
Daha çok 5% gibi bir kumar.

Ben şu an aktif olarak kullanmaktayım ve hiçbir sıkıntısına rastlamadım.
8 ay T60 kullandım şu ana kadar kullandığım en kalitesiz mekanik klavye diyebilirim. Z11,Z686'nin yanında teneke kalıyor. Switchleri kalitesiz bozulma şansı yüksek ve hot-swap değil.

Hocam kalitelidir alın mükemmel ürün falan demedim sadece şu an sorun yaşamadığımı belirttim.

Arkadaşın bilmesi adına söyledim. Ben bu kumara iki kere girdim. Tam boy Blic ve bu klavyeden aldım. Switch kalitesiz, her yeri ayrı basıyor. Ve inanır mısınız ben W basıyorum, space algılıyor. 3 ayda karşılaştım bu sorunla.
%60 olan direkt, ESC ve enter tuşu bozuldu.

Link atar mısın?

Türkiye'ye yokmuş sanırım :(.

Son düzenleme:
Arkadaşın bilmesi adına söyledim. Ben bu kumara iki kere girdim. Tam boy Blic ve bu klavyeden aldım. Switch kalitesiz, her yeri ayrı basıyor. Ve inanır mısınız ben W basıyorum, space algılıyor. 3 ayda karşılaştım bu sorunla.
%60 olan direkt, ESC ve enter tuşu bozuldu.

Aldığıma değer mi peki? Bir günlük maaşıma denk geliyor vergiyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı