A1peren
Megapat
Garanti işini nasıl yapacağız?Hocam Dolap gibi uygulamalarda al-satcılar 900 civarına satıyor ordan alabilirsiniz :/.
Garanti işini nasıl yapacağız?Hocam Dolap gibi uygulamalarda al-satcılar 900 civarına satıyor ordan alabilirsiniz :/.
Çin'den alınca da garantili olmuyor maalesef.Garanti işini nasıl yapacağız?
Bütçe çıkıyorsa RK61 Almanca versiyonu.Değildir. siz boş boş yorum yapmak yerine arkadaşa yardımcı olabilir yada mesaj yazmamayı tercih edebilirsiniz.
Hocam bana bunları link olarak atarsan çok iyi olur.Bütçe çıkıyorsa RK61 Almanca versiyonu.
Çıkmıyorsa GK61.
TKL istiyorsan AK873.
Tam boy istiyorsan Z94.
Bütçem var manyetik switch olsun diyorsan HZ-61.
%60 olsun biraz da ucuz olsun diyorsan Z11,
%65 lazımsa AK680 ve Z686.
Not: Berbat ötesi bir markaya kötü ithamında bulunduğum için sert çıkışmanız hoş değil. Marka gerçekten berbat ötesi o paralara güzel klavyeler alınabiliyor. Bu önerdiklerimin hepsi hotswap klavyeler bir sorun olursa da switch değiştirebilirsiniz.
Maalesef ki şu anda o kadar müsait değilim. Amazondan ve Aliexpressten fiyatları karşılaştırabilirsin.Hocam bana bunları link olarak atarsan çok iyi olur.
Tamam RK61 alacağım o zaman. Blue ve redi biliyorum ama brown switch, yellow switch olaylarını yeni duydum. Hangisi daha iyi olur. Ne daktilo gibi ses çıkarsın ne de sessiz olsun istiyorum.Maalesef ki şu anda o kadar müsait değilim. Amazondan ve Aliexpressten fiyatları karşılaştırabilirsin.
https://amzn.eu/d/cTlJAG1 (indirime girmiş kesinlikle değer)
https://amzn.eu/d/c4x0Pmx (Yellow switch istiyorsan düşünülür ama bence RK61 indirimdeyken bütçeyi arttırıp RK61 al)
E-YOOSO Hz-61 kablolu RGB manyetik eksen gri çift büyü 8K dönüŠayarlanabilir anahtar yolu PBT anahtar - AliExpress 7 fiyata alınmaz ama yinede koyayım incelemek isteyen olursa diye)![]()
E-YOOSO Z94 USB mechanisch gamingtoetsenbord Bedraad Monochroom Backlit 94-toetsen Russisch Braziliaans Portugees voor Compute Laptop PC - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
AJAZZ AK680 mekanik klavye ABS klavye tuÅ 68 tuÅları kablolu kablosuz Bluetooth Gamer klavye sıcak takas özel conta Pc Laptop için - AliExpress 7 klavye de bu fiyata alınmaz.)
Buradan en mantıklısı RK61 olur hazır indirime girmişken alınabilir.
Hisli ve sessiz istiyorsan brown switch daha iyi olur. Bu arada Z11 ve Z686'yı eklemedim çünkü fiyatları RK61'i de geçmiş.Tamam RK61 alacağım o zaman. Blue ve redi biliyorum ama brown switch, yellow switch olaylarını yeni duydum. Hangisi daha iyi olur. Ne daktilo gibi ses çıkarsın ne de sessiz olsun istiyorum.
Hocam z94 Türkiye'ye sevkiyatı yok diyor onu nasıl düzelteceğiz ?Maalesef ki şu anda o kadar müsait değilim. Amazondan ve Aliexpressten fiyatları karşılaştırabilirsin.
Amazon.com.tr (indirime girmiş kesinlikle değer)
https://amzn.eu/d/c4x0Pmx (Yellow switch istiyorsan düşünülür ama bence RK61 indirimdeyken bütçeyi arttırıp RK61 al)
E-YOOSO Hz-61 kablolu RGB manyetik eksen gri çift büyü 8K dönüŠayarlanabilir anahtar yolu PBT anahtar - AliExpress 7 fiyata alınmaz ama yinede koyayım incelemek isteyen olursa diye)![]()
E-YOOSO Z94 USB mechanisch gamingtoetsenbord Bedraad Monochroom Backlit 94-toetsen Russisch Braziliaans Portugees voor Compute Laptop PC - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
AJAZZ AK680 mekanik klavye ABS klavye tuÅ 68 tuÅları kablolu kablosuz Bluetooth Gamer klavye sıcak takas özel conta Pc Laptop için - AliExpress 7 klavye de bu fiyata alınmaz.)
Buradan en mantıklısı RK61 olur hazır indirime girmişken alınabilir.
Hocam z94 Türkiye'ye sevkiyatı yok diyor onu nasıl düzelteceğiz ?
aldım kullanıyorum mavi switch gayet güzel ilk kez küçük klavye kullanacaklar için alışma süresi lazım gayet iyi 20+ mod var gayet güzel rainbow hepsi çalışıyo kaliteli o fiyata alınacabilecek en güzel beyaz klavye kötü yorumlara aldırış etmeyin hocamŞu an Preo MG51 kullanıyorum ve artık tuşları çok sert gelmeye başladı. Yeni bir klavye almak istiyorum, mekanik olsun diye bir takıntım yok. Birkaç incelemesini gördüğüm ve kötü yoruma rastlamadığım bir klavye buldum.
![]()
Sarftech T60 Beyaz RGB Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi T60Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sarftech T60 Beyaz RGB Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi T60 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sarftech yazmışlar ama ürünün markası Blic. Sanırım bunun orijinali zıyou lang gibi bir şeydi.
Şimdi bu klavye alınır mı? Ben hiç böyle küçük bir klavye kullanmadım. Bütçe sınırı yok ama yine bu civarlarda tam bir klavye varsa önerir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.