Hayırlısı olsun hocam da inşallah bende alırım ya yoksa çok üzülürüm gerçekten...Valla hocam kartta para yokmuş ödemeyi reddetti 105 TL lik kuponumu yedi ona rağmen affetmedim artık siz düşünün![]()
Hayırlısı olsun hocam da inşallah bende alırım ya yoksa çok üzülürüm gerçekten...Valla hocam kartta para yokmuş ödemeyi reddetti 105 TL lik kuponumu yedi ona rağmen affetmedim artık siz düşünün![]()
18 im hala üşengeçlikten banka hesabı açmadım pişmanım. Ablam almanyadaydı onu 100 kere arayarak dikkatini çektim(uyandırdım). O sırada da onun telefonunun şarjı bitmek üzereymiş hocam bende ödemeyi yaptım başarısız oldu kartın borcu var diye, sonra 100tl lik kuponumu yedi diye bekliyordum sarj bitecek yazdı. Gece gece görevimiz tehlike 5 gibi aksiyon yaşadım hocamHayırlısı olsun hocam da inşallah bende alırım ya yoksa çok üzülürüm gerçekten...
18'im hala üşengeçlikten banka hesabı açmadım pişmanım. Ablam almanyadaydı onu 100 kere arayarak dikkatini çektim(uyandırdım). O sırada da onun telefonunun şarjı bitmek üzereymiş hocam bende ödemeyi yaptım başarısız oldu kartın borcu var diye, sonra 100TL'lik kuponumu yedi diye bekliyordum şarj bitecek yazdı. Gece gece görevimiz tehlike 5 gibi aksiyon yaşadım hocam
Alamasaydım bu gece rahat uyuyamazdım bu klavyeyi görmüştüm çok hoşuma gitmişti.
100TL fazla vereyim de rahat uyuyayım daha değerli diye düşündüm
Umarım size de nasip olur.
@bonz18 im hala üşengeçlikten banka hesabı açmadım pişmanım. Ablam almanyadaydı onu 100 kere arayarak dikkatini çektim(uyandırdım). O sırada da onun telefonunun şarjı bitmek üzereymiş hocam bende ödemeyi yaptım başarısız oldu kartın borcu var diye, sonra 100tl lik kuponumu yedi diye bekliyordum sarj bitecek yazdı. Gece gece görevimiz tehlike 5 gibi aksiyon yaşadım hocam
Alamasaydım bu gece rahat uyuyamazdım bu klavyeyi görmüştüm çok hoşuma gitmişti.
100TL fazla veriyim de rahat uyuyayım daha değerli diye düşündüm
Hocam bir yere gidip açmıyorsunuz ki banka hesabı telefondan 15 dakika da açabilirsiniz. Size banka olarak Enpara öneririm. Bende yarın sabah kuyumculara dadancam direkt alırım telefondan...18 im hala üşengeçlikten banka hesabı açmadım pişmanım. Ablam almanyadaydı onu 100 kere arayarak dikkatini çektim(uyandırdım). O sırada da onun telefonunun şarjı bitmek üzereymiş hocam bende ödemeyi yaptım başarısız oldu kartın borcu var diye, sonra 100tl lik kuponumu yedi diye bekliyordum sarj bitecek yazdı. Gece gece görevimiz tehlike 5 gibi aksiyon yaşadım hocam
100TL fazla veriyim de rahat uyuyayım daha değerli diye düşündüm
Boşverin be hocam gayet iyi halen.
Gitmez hocam salın da bizler alacağızKlavyeye ihtiyacım yok ama al sata gider gibi duruyor. Satılır mı yoksa elde mi kalır? @bonz
Hocam sülalecek iş bankalıyız, ve kendi aramızda çok fazla dolar/euro transferi yapıyoruz o yüzden geleneği bozmayayım diyorumHocam bir yere gidip açmıyorsunuz ki banka hesabı telefondan 15 dakika da açabilirsiniz. Size banka olarak Enpara öneririm. Bende yarın sabah kuyumculara dadancam direkt alırım telefondan...
16 adet kalmış hocam zaten siz de alırsınız merak etmeyin.Gitmez hocam salın da bizler alacağız![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.