01Asmodeus
Hectopat
Hocam 10 tane çekiyorum o zaman 6 sı da forumdaki arkadaşlara kalsın ben türkiye distiribütörü olacağım.16 adet kalmış hocam zaten siz de alırsınız merak etmeyin.
Hocam 10 tane çekiyorum o zaman 6 sı da forumdaki arkadaşlara kalsın ben türkiye distiribütörü olacağım.16 adet kalmış hocam zaten siz de alırsınız merak etmeyin.
Nereden görüyorsunuz hocam 16 stok kaldığını? İnşallah bu konudan bile görüp alan vardır 3-4 kişi sabaha kadar dayanırsa iyi.16 adet kalmış hocam zaten siz de alırsınız merak etmeyin.
Hocam bir de size sorayım, al sata gider mi? Rahat satılır mı?Paylaştığım kupon inşallah birçok kişinin işine yarar.
Konu açarak arkadaşlara yardımcı olduğun için ellerine sağlık hocam. Bu klavyenin Gateron Switch halini kullanıyorum. Taş gibi klavye alan arkadaşları pişman ettirmez. Daha sonradan Gateron Switch ile değiştirseniz bile yine de çok uyguna geliyor.
Nereden görüyorsunuz hocam 16 stok kaldığını? İnşallah bu konudan bile görüp alan vardır 3-4 kişi sabaha kadar dayanırsa iyi.
YavaşHocam 10 tane çekiyorum o zaman 6 sı da forumdaki arkadaşlara kalsın ben türkiye distiribütörü olacağım.
Aynen hocam iyi klavye gerçekten yarın sabah sipariş geçeceğim.Paylaştığım kupon inşallah birçok kişinin işine yarar.
Konu açarak arkadaşlara yardımcı olduğun için ellerine sağlık hocam. Bu klavyenin Gateron Switch halini kullanıyorum. Taş gibi klavye alan arkadaşları pişman ettirmez. Daha sonradan Gateron Switch ile değiştirseniz bile yine de çok uyguna geliyor.
Hocam bir de size sorayım, al SATA gider mi? Rahat satılır mı?
Bende gözükmüyor nedense.Hocam bir de size sorayım, al sata gider mi? Rahat satılır mı?
Eki Görüntüle 1852696
Ben yazdıktan sonra birisi 1 tane çekmiş bile![]()
Aman hocam dalga geçiyorum tabikiYavaş
Aynen hocam iyi klavye gerçekten yarın sabah sipariş geçeceğim.
Eninde sonunda satılır herhalde? Elimde kalması başlı başına zarar olur çünkü.Satılır hocam, zarar ettirmez.
Yavaş
Aynen hocam iyi klavye gerçekten yarın sabah sipariş geçeceğim.
Hocam o çeken kişi benimdir yenileyince şimdi geçmiştir adede.Hocam bir de size sorayım, al sata gider mi? Rahat satılır mı?
Eki Görüntüle 1852696
Ben yazdıktan sonra birisi 1 tane çekmiş bile![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.