Bütçen nedir? 2K'ya kadar hatta 2.5K'ya kadar bundan iyisi imkansız.Bundan daha iyi klavye öneriniz var mı
Bütçen nedir? 2K'ya kadar hatta 2.5K'ya kadar bundan iyisi imkansız.Bundan daha iyi klavye öneriniz var mı
3-4K arasıBütçen nedir? 2K'ya kadar hatta 2.5K'ya kadar bundan iyisi imkansız.
Epomaker TH80 modellerine bak.3-4K arası
Bundan iyi midir hocam th80Epomaker TH80 modellerine bak.
Hocam bunu bilmiyorum isterseniz konu açın ceza yemeyelim.Bundan iyi midir hocam th80
![]()
K70 PRO RGB Optical-Mechanical Gaming Keyboard with PBT DOUBLE SHOT PRO Keycaps
<ul><li>Durable aluminum frame with per-key RGB lighting</li><li>Precision at your fingertips with Corsair OPX switches</li><li>Performance you can feel</li><li>Upgrade your keyboard game with double-shot keycaps</li><li>Tournament switch for distraction-www.corsair.com
Hocam eposta adresime şansıma yarım kalan şiparisiniz var diye bir eposta gelmis bende aldım TRY1,175.34 ile blitzwolfuHocam bunu bilmiyorum isterseniz konu açın ceza yemeyelim.
Hocam hem Technopat ve Sahibinden sitesine koydum.@bonz hocam şuan okudum da sanırım logitechinizi satmışsınız hayırlı olsun. Ben de benim eskiyi satmak istiyorum da önceden mouse ilana koymuştum hic yazan eden yoktu. Sorması ayıp nasıl, nereden sattınız acaba biraz yardımcı olabilir misiniz?
Mailine bak hocam belki mail gelmiştir ödemeniz yarım kaldı diye.Hocam KB3 yerine MZ60 Yellow Switch alınır mı? Ödemeyi yaparken kupon gitmiş...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.