Seyitakgul
Kilopat
- Makaleler
- 1
Merhaba arkadaşlar Blizzard hesabım çalındı ticket attım acaba ne zaman dönüş yaparlar?
Evet tam da bu soruyu sorucaktım yenileyince arkadaş yazmışSorması ayıp, nasıl çaldırdınız?
benden kimlik istedi hesabın bana ait olması için ama kimliği gönderemedim acaba nasıl gönderirim kimlik resmimi yardım edermisiniz?Ticket da atmışsın tek yapabileceğin şey beklemek, ama çalan kişi oyunlarda hile yaparsa yapacak bir şey yok.
Evet tam da bu soruyu sorucaktım yenileyince arkadaş yazmış. Evet, nasıl çaldırdınız ?
hiç bi fikrim yok bende anlamadım gerçektenTicket da atmışsın tek yapabileceğin şey beklemek, ama çalan kişi oyunlarda hile yaparsa yapacak bir şey yok.
Evet tam da bu soruyu sorucaktım yenileyince arkadaş yazmış. Evet, nasıl çaldırdınız ?
bilmiyorum kiSorması ayıp, nasıl çaldırdınız?
Ticket da atmışsın tek yapabileceğin şey beklemek, ama çalan kişi oyunlarda hile yaparsa yapacak bir şey yok.
nasıl hile mesela?Ticket da atmışsın tek yapabileceğin şey beklemek, ama çalan kişi oyunlarda hile yaparsa yapacak bir şey yok.
Fixlenmiş bir oyunun hilesi olabilir. Aim hack vb. hileler olabilir.nasıl hile mesela?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.