Blizzard ile yaşadığım sorun

Daha fazla  
Dün Call of Duty almaya çalıştım ancak hata verdi her şeye yapmama rağmen zounds hatasını verdi karta 600 TL limit koyduk 600 TL yükledik maximum sanal kart neden olmadığını bilmiyorum ancak hata verdiği kadar Euro çekti 5 kere denedik 5 Euro çekti! Babam çıldırdı hemen itiraz ettik bu konu hakkında bilgisi olan arkadaş neden alamadığımı ve neden böyle bir şey olduğunu söyleyebilir mi?

Benzer sorunu 2016'da Overwatch alırken yaşadım. Blizzard'ın dönüşümlerde kullandığı kur normal kurdan biraz daha yüksek oluyor. Bu yüzden siz €70 yaklaşık 600 TL olarak düşünseniz bile Blizzard kuru atıyorum 9 gibi bir değerden hesaplayıp farklı bir değer çıkartıyor. Limit yetmeyince de hata veriyor. Normalde 120 TL olması gereken oyun için 140 TL çekmişti mesela.

€5'yu neden çektiğini bilmiyorum. (Kartın içerisinde Limit olup olmadığını test etmek için €1 çekip iade ediyorlar. Biraz bekleyin. İade edilmesi gerekiyor o paranın. Edilmezse desteğe başvurun.)

Benzer sorunu 2016'da Overwatch alırken yaşadım. Blizzard'ın dönüşümlerde kullandığı kur normal kurdan biraz daha yüksek oluyor. Bu yüzden siz €70 yaklaşık 600 TL olarak düşünseniz bile Blizzard kuru atıyorum 9 gibi bir değerden hesaplayıp farklı bir değer çıkartıyor. Limit yetmeyince de hata veriyor. Normalde 120 TL olması gereken oyun için 140 TL çekmişti mesela.

€5'yu neden çektiğini bilmiyorum. (Kartın içerisinde limit olup olmadığını test etmek için €1 çekip iade ediyorlar. Biraz bekleyin. İade edilmesi gerekiyor o paranın. Edilmezse desteğe başvurun.)

Teşekkür ederim peki bahsettiğim kartta bir problem olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı