Çözüldü Bloatware sildikten sonra PC çöktü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PatatoTomato

Decapat
Katılım
30 Ekim 2021
Mesajlar
588
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hocam çok kötü bir şey yaptım. Bu forumdaki hızlandırma rehberini uygularken bloatware silme videosunu izliyordum. Silme aşamasında otomatik seçili olanlar dışında Facebook falan gibi şeyleri manuel olaral seçtim ve sildim. Biraz zaman geçti ben o sırada Cortana'yı disable yapıyordum ki bir anda görev yönetici giti. Ben korktum ve masaüstüne bakmak için Chrome sekmelerini kapattım. Sonra küçük siyah bir ekran kalmıştı onu da kapatınca ortada hiçbir şey kalmadı. Parlak siyah bir ekran vardı sadece. Umutsuzca yeniden başlattım ama işe yaramadı. Başlat menüsü bile açılmıyor. Çok tedirginim soğuk terler damlatıyorum. Çok yardıma ihtiyacım var, teşekkür ederim.

Arkadaşlar şükürler olsun ki çözdüm. Yapmanız gereken CTRL+alt+delete yapıp görev yöneticisine gelmek, sonrasında sol üstten yeni görevi çalıştır kısmına gelip explorer.exe yazıyoruz. Normal çalıştırmada bir şey değişmezse altındaki tiki işaretleyip deneyin.

Hocam işlemi gerçekleştirmeden önce geri yükleme noktası oluşturmuştum. Ekran açıldı ama ileride sıkıntı çıkar mı, geri yükleme noktasına döneyim mi?
 
Son düzenleme:
Sanmam, çünkü siz yanlışlıkla expolerer.exe yi kapatmışsınız. Bu program size uygulama simgelerini falan gösteriyor. Ama siz içim rahat olsun diyorsanız geri yükleme yapabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı