Blogun yeniyse google'da aratinca basta cikmayacaktir.
Bloguna anket eklemek istiyorsan:
Az once deneyerek buldum. Sirf anket kurmak icin blog aciyorsan blog acmak yerine www.strawpoll.me gibi siteleri de kullanabilirsin.
- blogger.com 'a gir.
- Yerlesim'e bas.
- Gadget ekleye bas.
- Acilan sekmeden anketi sec.
- Anket seceneklerini ayarla kaydet.
- Yerlesim bolumunden duzenlemeyi kaydete bas.
Linki bir yerde paylasacaksan sana dedigim siteden anket olusturman daha iyi olur diye dusunuyorum. Sahte oy sıkıntısı daha az olur.Seçim anketleri yapacağım.
Linki bir yerde paylasacaksan sana dedigim siteden anket olusturman daha iyi olur diye dusunuyorum. Sahte oy sıkıntısı daha az olur.
Linki nasıl dağıtacağın sana kalmış. Blog açarsan google'a seçim anketi yazınca senin blogunun başlarda çıkması için bloğunun çok tık alması gerekiyor. Yeni açacağın blog belki de google'da ki ilk 10 arama sayfasında bile olmayacak. Bazı forumlarda, sitelerde vs. seçim anketleri oluyor.Mantıklı o, ama orada çıkan linki nasıl millete dağıtacağım ki?
Linki nasıl dağıtacağın sana kalmış. Blog açarsan google'a seçim anketi yazınca senin blogunun başlarda çıkması için bloğunun çok tık alması gerekiyor. Yeni açacağın blog belki de google'da ki ilk 10 arama sayfasında bile olmayacak. Bazı forumlarda, sitelerde vs. seçim anketleri oluyor.
Böyle bir şey yapmak zor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.