Bloody A90 Alınır mı?

Visionss

Centipat
Şimdi ben çoğunlukla FPS oyuncusuyum. Rust, CS:GO, Rainbow falan ve mouse değiştirmeye karar verdim ama hangisini alacağım hakkında fikrim yok. Logitech G203 falan var. Steel 300S bir de önerilen bloodya90 Bloody'nin macrosunu falan övdüler fakat ben daha çok hassasiyete ve verdiği hiSSE önem veriyorum. Bütcem 250 300 arası falan uzun ömürlü istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden bu farenin fiyatı 90 Türk Lirasıydı. Şimdi internetten fiyatına baktım farenin fiyatı 130 Türk Lirası olmuş. Çok güzel bir faredir hocam zamanında çok kullanılırdı. Fakat 250 - 300 Türk Lirasına çok daha güzel fareler alınabilir.

Ben SteelSeries Rival 110 modelini yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Size fikir vermesi amacıyla mouse hakkında ilk izlenimlerimi paylaştığım bir video var. Belki karar vermenize yardımcı olur.
SteelSeries Rival 110 İlk İzlenimim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eskiden bu farenin fiyatı 90 Türk Lirasıydı. Şimdi internetten fiyatına baktım farenin fiyatı 130 Türk Lirası olmuş. Çok güzel bir faredir hocam zamanında çok kullanılırdı. Fakat 250 - 300 Türk Lirasına çok daha güzel fareler alınabilir.
Ya açıkçası şey olayları olur ya Ucuzdur ama pahalıdan daha kalitelidir Mouseleri pek anlamadığım için Buraya danışmaya geldim Sizin de önerdiğiniz bir Mouse filan varsa diye Benim aklmıda şuan bu 3ü var
Ben SteelSeries Rival 110 modelini yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Size fikir vermesi amacıyla mouse hakkında ilk izlenimlerimi paylaştığım bir video var. Belki karar vermenize yardımcı olur.
SteelSeries Rival 110 İlk İzlenimim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elim büyük değil ya :/ ben pek beğenedim 110 u ya

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı