Bloody A90 alınır mı?

Bloody kötü değil ama fiyatını hak etmediğini düşünüyorum mesela 50-100 TL arası olsa alınabilir fiyatına göre malzeme kalitesini beğenmiyorum.

O bütçede Logitech G102, Corsair Harpoon RGB Pro, Steelseries Rival 110, Steelseries Rival 105, Hyperx Pulsefire Core bakabilirsiniz.
Bilmiyorum, belki de tasarımları daha ilgi çekici olduğu içindir. Bir de o mouse'yi sormamın bir sebebi daha var hem omron kullanıyor hem de PMW3325 kullanıyor o yüzden sordum onu.

Uzun bir süre Steelseries Rival 110 ve Bloody A90 kullandım. Fiyatı göze almayacak olursak ben ikisinin arasından Bloody A90'ı seçerdim. Bloody A90 dandik bir ürün değil. Ama fiyatına baktım biraz pahalı gibi ben kullandığım zaman o kadar pahalı değildi.

Donanım Arşivi neyi övüyor adam objektif olarak inceliyor artılarını eksilerini söylüyor.

Buna bak James Donkey vs. alma.

Gönderdiğiniz mousenin tasarımı çok hoşuma gitmiyor hem simetrik olduğu için de pek ergonomik olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı