İnceleme Bloody B120 Turbo klavye

Ne alalım bu fiyata o zaman? .

Bu fiyata birçok ürün var ancak. Hiçbirinin bu ürün kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Bana göre de 3 tuştan fazla çalışmaması bir eksi değil.

Bu fiyata birçok ürün var ancak. Hiçbirinin bu ürün kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Bana göre de 3 tuştan fazla çalışmaması bir eksi değil.
alma demiş ya arkadaş demek ki bundan daha kaliteli daha sağlam bir klavye biliyor.
söylesin biz de öğrenelim
a4tech değeri bilinmeyen bir markadır
sağlamdır kalitelidir

Alma demiş ya arkadaş demek ki bundan daha kaliteli daha sağlam bir klavye biliyor.
Söylesin biz de öğrenelim .
a4tech değeri bilinmeyen bir markadır.
Sağlamdır kalitelidir.

O siyah mousesi yerden yere vuruyordum hala çalışıyordu.

alma demiş ya arkadaş demek ki bundan daha kaliteli daha sağlam bir klavye biliyor.
söylesin biz de öğrenelim
a4tech değeri bilinmeyen bir markadır
sağlamdır kalitelidir
Bunu al biliyorum tabi
İndirimlerle birlikte 170 e düşüyor.

Güzel öneri, alacak kişi ikisini de değerlendirip kendine en uygun olanı alacaktır.

Senin incelediğin klavye cidden kaliteli bir şey. Ama CS:GO'da W+D+Shift+Space yapamıyosan napim ben onu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak panpa senin incelediğin klavye cidden kaliteli bir şey. Ama CS:GO'da W+D+Shift+space yapamıyosan napim ben onu.

Ben CS:GO oynarken hiç böyle bir kombinasyonu kullanmadım. Ve böyle bir kombinasyona da ihtiyaç duyacağımı düşünmüyorum. Ayrıca üstte arkadaş söylemiş aynı anda 6 adet tuşa basabildiğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…