İnceleme Bloody B120 Turbo klavye

Konu biraz hortladi ama yan yana 3 tus basilmiyor. O olay dogru degil 6 tusa kadar basabiliyorsun. Q W'e r tuslarina ayni anda basamazsin ancak sira atladiginda basabilirsin.

Bilgilendirme için teşekkürler.

Bende var ama ayaklarından biri kırıldı nereden temin edebilirim?

Bende var ama ayaklarından biri kırıldı nereden temin edebilirim?

Bilmiyorum ancak aldığınız yer ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Belki onlar bir yerden temin edebilirler.

Konu hortluyor ama bu klavyeden sipariş edeceğim bugün ancak benim de anti-ghosting ile şüphelerim var hocam.

3 tuş anti-ghosting ile kastedilen aynı hizadaki 3 bitişik tuşa mı aynı anda basılmaz anlamına geliyor ?

Ya da benim işime yarayacak şekilde sorayım; WASD kısmında 2 tuşa basıp, aynı anda numlock kısmındaki 2 tuşa basarken klavye içi herhangi bir 5. tuşa basarsak algılayabiliyor mu deneyimli biri olarak cevaplarsanız çok sevinirim.

Ben öyle bir tuş kombinasyonuna ihtiyaç duymadım ancak, bir arkadaşımız farklı sıralarda olduğunda 6 adet tuşa basılabileceğini söylemiş.

2014ten 100tl gibi bir fiyata almıştım o zamandan beri kullanmaktayım. Şuan da çok sık kullandığım tuşlar silindi, kablosunda ki ipler açılmaya başladı fakat hala sorunsuz çalışmakta. Güzel klavyedir. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…