Blue Switch klavye önerisi

Stealth 03, 320 lira civarıydı yaklaşık olarak bir buçuk ay önce. Şu an 400 lira olmuş, ne kadar hak ediyor bilemiyorum fakat başka alternatif pek yok.
Klavyenin üzerinde Outemu mavi switchler var ve hot swappable. Kutu içeriğine 8 tane siyah switch de dahil.

Stealth 03, 320 lira civarıydı yaklaşık olarak bir buçuk ay önce. Şu an 400 lira olmuş, ne kadar hak ediyor bilemiyorum fakat başka alternatif pek yok.
Klavyenin üzerinde Outemu mavi Switch'ler var ve hot swappable. Kutu içeriğine 8 tane siyah Switch de dahil.

Peki ne kadar götürür?

Merhaba. Ogre Rainbow Blue Switch güzel bir tercih olabilir. Kullanıyorum ve güzel bir ürün. 2 yıl oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki ne kadar götürür?
Switchlerini değiştirerek yıllarca idare edebilirsiniz, dediğim gibi hot swappable bir klavye. Tabii ne kadar uğraşırsınız orası tartışmaya açık.
Yine de temiz kullanılırsa birkaç yıl idare eder. İngilizce olması bana biraz rahatsız geldi ayrıca, bunu da unutmamak lazım.

Garanti sizin için önemli değilse bu klavyeyi öneririm. Connectgamenin garantisi iyi değil. Royal Kludgenin kendi switchleri var (ttc üretimi). Alıp almamak size kalmış bir şey, alırken sorumluluk size ait.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı