Blue switch klavye önerisi

olmaliyapma

Centipat
Daha fazla  
Blue switch klavye istiyorum. Bir sürü marka ve birçok çeşit var alıp kullananlar memnunsa önerebilir. Fiyah her zaman az olursa iyi olur.

Hocam 800 TL bütçeye blue switch mekanik klavyeler var ama daha sağlamı için bütçeyi 1300-1400 bandına çıkartabilirsen bilindik markaların (Rampage, Gamepower vs.) klavyelerini alıp için rahat şekilde kullanabilirsin.

Bütçeyi arttırabilirsen Rampage Plower Mini Oyuncu Klavyesi Mekanik Klavye Bilek Destekli Blue Switch Gaming Klavye Oyuncu Klvye Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Arttıramazsan

Blue switch klavye istiyorum. Bir sürü marka ve birçok çeşit var alıp kullananlar memnunsa önerebilir. Fiyah her zaman az olursa iyi olur.
kendi kullandığım kalvye olan gamepower eva 7 yi tavsiye edebilirim 5 tane bağlantı modu var 3 tane cihaza Bluetooth üzerinden 1 tane 2.4G ile bir de tahmin edebileceğiniz gibi kablolu olarak bağlanıyor yaklaşık 1 aydır kullanıyorum çok memnunum eğer 1500-1800 bandında bütçen varsa almanı öneririm.
Hepsiburada Bağllantısı

Hocam 800 TL bütçeye blue switch mekanik klavyeler var ama daha sağlamı için bütçeyi 1300-1400 bandına çıkartabilirsen bilindik markaların (Rampage, Gamepower vs.) Klavyelerini alıp için rahat şekilde kullanabilirsin.

Bütçeyi arttırabilirsen Rampage Plower Mini Oyuncu Klavyesi Mekanik Klavye Bilek Destekli Blue Switch Gaming Klavye Oyuncu Klvye Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Arttıramazsan.

Gamepower ve Rampage alinmaz. Ozelliklede 1.4K bandina cikiyorsan.

kendi kullandığım kalvye olan gamepower eva 7 yi tavsiye edebilirim 5 tane bağlantı modu var 3 tane cihaza Bluetooth üzerinden 1 tane 2.4G ile bir de tahmin edebileceğiniz gibi kablolu olarak bağlanıyor yaklaşık 1 aydır kullanıyorum çok memnunum eğer 1500-1800 bandında bütçen varsa almanı öneririm.
Hepsiburada Bağllantısı
Veya parasini cope atabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı