Blue Switch vs Red Switch

Yanımda uyuyan yok genelde ailemden önce yatıyorum ve taa evin diğer ucundalar kapıları kapatırsam kimse kimseyi duymaz ayda 1 2 kere sabahlıyorum lol valorant gibi oyunlar oynuyorum.
O halde kesinlikle Galax STL-03 öneririm. Şu an bu klavyeyi kullanarak yazıyorum ve fazlasıyla memnunum. Hissiyat bakımından gayet doyurucu. Herhangi bir ağırlık bahsedildiği kadar hissetmiyorsunuz.
 
O halde kesinlikle Galax STL-03 öneririm. Şu an bu klavyeyi kullanarak yazıyorum ve fazlasıyla memnunum. Hissiyat bakımından gayet doyurucu. Herhangi bir ağırlık bahsedildiği kadar hissetmiyorsunuz.
Klavye metal ve ağır değilmi?
 
Daktilo mu bu basması zor demişler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Ağır olmasını seviyorum böyle
Metal değil fakat metal hissiyatı veren bir plastik var. Sağlam bir duruşu var. Ağırlığı ideal.
plastik olsun ama metal gibi biraz ağır olursa tek parmağımla kaldırıyorsam çok dandik bir kalvye gibi hissettiriyor.
 
Klavyede switch biraz kişisel bir durum. Herkesin rahat ettiğinde bir başkası etmeyebilir fakat izlenimlerimi paylaşayım. Apex 5 blue switch kullandım. Bu klavyede seri tuş basımı bir süre sonra basmamaya başlıyor. Sürekli hızlı tuş basımı yapanlar için tavsiye etmem. Click sesini duymadan basarsanız çok kaçırıyor bastığınız tuşu. Clickli seri basımada kafa dayanmaz. Bir süre sonra özellikle gece sessizliğinde sesi beni rahatsız etti. Şuanda Corsair K70 MK2 red switch kullanıyorum. Oyun, yazım ve uzun kullanım açısından benim için en iyisi. Switchlerin artı ve eksilerin araştırıp ses ve kullanım kolaylığı açısından kendinize en uygun seçimi yapabilirsiniz.
 
Klavyede Switch biraz kişisel bir durum. Herkesin rahat ettiğinde bir başkası etmeyebilir fakat izlenimlerimi paylaşayım. Apex 5 Blue Switch kullandım. Bu klavyede seri tuş basımı bir süre sonra basmamaya başlıyor. Sürekli hızlı tuş basımı yapanlar için tavsiye etmem. Click sesini duymadan basarsanız çok kaçırıyor bastığınız tuşu. Click'li seri basımada kafa dayanmaz. Bir süre sonra özellikle gece sessizliğinde sesi beni rahatsız etti. Şu anda Corsair K70 MK2 red Switch kullanıyorum. Oyun, yazım ve uzun kullanım açısından benim için en iyisi. Switch'lerin artı ve eksilerin araştırıp ses ve kullanım kolaylığı açısından kendinize en uygun seçimi yapabilirsiniz.

Galax Stealth 03 ouatemu Blue Switch alacağım teşekkürler fikirleriniz için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı