Bluedio T6 İncelemesi

Bende de Bluedio T5S var batarya bitince kabloyu takam dedim maalesef ses gelmiyor. Acaba ucuz herhangi bir kablo alsak uyar mı çalışır mı çünkü sitede 7 dolar gibi fiyattan satıyorlar sadece kabloyu .

Bende de Bluedio T5S var batarya bitince kabloyu takam dedim maalesef ses gelmiyor. Acaba ucuz herhangi bir kablo alsak uyar mı çalışır mı çünkü sitede 7 dolar gibi fiyattan satıyorlar sadece kabloyu .
Yok çalışmıyor. Onu bile ayarlamışlar. O $7 kablonun linkini paylaşır mısınız?

iPhone 8 ve Marshall Mode kullanıyorum. Yaptığım şey sadece Spotify üzerinden müzik dinlemek. Ama bu ara kablolar çok çabuk bozuluyor. 3 ay dayanıyor bana.

Arkadaşlar Merhaba
Bluedio T6. kullanıcısı olarak şöyle bir sorum olacak.
Kulaklığı laptop ve telefon da dahil bu iki cihaz da kullandım.
Artık canımı sıkmaya başlayan bir sorun çıktı.
Sürücüler 5 sn. ses duymadıkları anda kapanıyor ve 5sn. sonrasında gelen sesi algılayıp çıt sesi çıkararak sesi almaya başlıyor.
Youtube'da ard arda iki video izlediğimi düşünürsek biri bitip öbürüne tıklayıp izlediğimde çıt sesi ve ardından ses geliyor.
Bir kaç dakika arayla gelseydi sorun etmezdim. Ama bu özelliği canımı sıktı. Sizlere soruyorum. Var mı bu benim sorun gördüğüm özelliği yaşayan arkadaşlar. Varsa önüne geçebildiler mi?

Sizce bassları Sony MDR serisindeki, aynı fiyat aralığındaki kulaklıklardan iyi midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…