Bluedio TN mi Bluedio TN2 mi ?

mucaku

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zamandır bluetooth kulaklık almayı düşünüyordum birkaç gün önce Aliexpress'te Bluedio TN ve Bluedio TN2 modellerini gördüm fakat hangisi daha iyidir bilemedim o yüzden siz değerli forumdaşlarıma sormak istedim.

Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarımdan ricam iki ürünün birbirlerine olan artı ve eksilerini belirtmelerini istiyorum, eğer bilginiz dahilinde olan 125 TL fiyat aralığında farklı bir kablosuz kulaklık var ise onuda yazabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim.

Birde aşağıya küçük bir anket bırakıyorum doldurursanız sevinirim.

Ürünlerin linkleri:

Bluedio TN
Bluedio TN2

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben T1, T2 ve T3 kullandım. T2 harikaydı her anlamda, T1'in sorunu katlanmaması, T3'ün sorunu ağır olmasıydı. Kabloları çalışıyordu, ses kalitesi harikaydı. Şu anda da elimde T5 var, satmak için aldım gerçi ama satamazsam kullanırım da :)
T2, T4, T6, T Monitor (TM), T Energy (TN) ve TS5 ürünlerini kullandım. Kusursuz hiçbir ürünü yok. Edifier çok daha başarılı.

T5'de itibaren kutu içeriğini ve kalitesini düşürdüler. T6'nın kısık ses sorunu var. Telefondan telefona yada kulaklıktan kulaklığa değişebilir bilemiyorum sorunlu bir cihaz. T3 dediğiniz gibi çok ağırdır. T Monitor aralarında beni en çok tatmin eden kulaklığı oldu.
Hangi modellerini kullandınız? T6 tam bir rezalet olarak kayıtlarıma geçtide benim için. Ayrıca TYPE-C'den 3,5mm Jack kablosu çıkmıyor kutularından ekstra olarak alınan kablolarla da çalışmıyor.
Neden rezalet olarak tanımladınız? (Yanlış anlamayın merak ediyorum) Ben, kutudan kablo çıkmadığı sıkıntısını saymazsak, hiçbir sorunla karşılaşmadım. Söylendiği gibi de 1 gün kullanım süresi mevcut benim T6'da. iPhone ve laptopta kullanıyorum, kısık ses sorunu falan olmadı. Aktif gürültü engelleyicisi tam anlamıyla "çöp".

Neden rezalet olarak tanımladınız? (Yanlış anlamayın merak ediyorum) Ben, kutudan kablo çıkmadığı sıkıntısını saymazsak, hiçbir sorunla karşılaşmadım. Söylendiği gibi de 1 gün kullanım süresi mevcut benim T6'da. iPhone ve laptopta kullanıyorum, kısık ses sorunu falan olmadı. Aktif gürültü engelleyicisi tam anlamıyla "çöp".
İnternette sorunu arayım çıkar sonuçlar. Ses açma kapama tuşu yok üzerinde ve sanırım bazı modelleri sorunluydu onlardan biride bana denk geldi. İlk çıktığında almıştım, kobay gibiyiz kısacası.

İnternette sorunu arayım çıkar sonuçlar. Ses açma kapama tuşu yok üzerinde ve sanırım bazı modelleri sorunluydu onlardan biride bana denk geldi. İlk çıktığında almıştım, kobay gibiyiz kısacası.
Vallahi ben ses arttırma/kısma tuşunu kullanmadığım için sorun etmedim. Android cihazlarda kısık ses sorunu oluyormuş sanırsam. Cihaza göre farklı tepki vermesi gerçekten saçma, üzüldüm adınıza, boşuna para vermiş gibi olmuşsunuz. Ben gayet memnunum ama.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı