Bluetooth aparat İle Kablosuz Kulaklık Kullanımı

Kendim kalitesiz aparat almama rağmen takılma kopma yaşamıyorum fakat markaya bağlı gecikmeli geliyor (oyun hariç hissedilecek düzeyde değil )TP-Link'te gecikme yapacağını düşünmüyorum.

Herhangi bir sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. Aynı üründen dün sipariş etmiştim bugün elime ulaştı. İsterseniz 18:00 gibi deneyimlerimi sizinle paylaşabilirim.

Kendim kalitesiz aparat almama rağmen takılma kopma yaşamıyorum fakat markaya bağlı gecikmeli geliyor (oyun hariç hissedilecek düzeyde değil )TP-Link'te gecikme yapacağını düşünmüyorum.
Genelde TS ve gibi programlarda komut vereceğim o yüzden aparat alayım en azından kaliteli kulaklık ile kullanmış olurum.

Herhangi bir sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. Aynı üründen dün sipariş etmiştim bugün elime ulaştı. İsterseniz 18:00 gibi deneyimlerimi sizinle paylaşabilirim.

Teşekkür ederim ilginize, direkt sipariş vereceğim. Amazon zaten üzmez.

Genelde TS ve gibi programlarda komut vereceğim o yüzden aparat alayım en azından kaliteli kulaklık ile kullanmış olurum.

Teşekkür ederim ilginize, direkt sipariş vereceğim. Amazon zaten üzmez.

Hepsiburada'dan sipariş verdim ben. 1 günde kapıma geldi hemen.

Arkadaşlar aranızda mikronu aktif olarak kullanan var mı? Gelen ses kalitesi oldukça iyiyken, mikrofon kalitesi üzdü biraz. TeamSpeak üzerinden mikrofonu daha kaliteli kullanabilme şansımız var mı?

@SymesLORD @SeNNurki

Hocam hiç mikrofon kullanmadım. DualSense cihazımı bağlamak için kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı