Arkadaşlar merhaba kulaklık almaktansa elimde var olan AirPods Pro (2. Nesil) kulaklık var. Aşağıdaki aparatla kullanan oldu mu? Verimli mi? Takılmalar ve kopmalar yaşar mıyım?
Genelde TS ve gibi programlarda komut vereceğim o yüzden aparat alayım en azından kaliteli kulaklık ile kullanmış olurum.Kendim kalitesiz aparat almama rağmen takılma kopma yaşamıyorum fakat markaya bağlı gecikmeli geliyor (oyun hariç hissedilecek düzeyde değil )TP-Link'te gecikme yapacağını düşünmüyorum.
Herhangi bir sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. Aynı üründen dün sipariş etmiştim bugün elime ulaştı. İsterseniz 18:00 gibi deneyimlerimi sizinle paylaşabilirim.
Genelde TS ve gibi programlarda komut vereceğim o yüzden aparat alayım en azından kaliteli kulaklık ile kullanmış olurum.
Teşekkür ederim ilginize, direkt sipariş vereceğim. Amazon zaten üzmez.
Arkadaşlar aranızda mikronu aktif olarak kullanan var mı? Gelen ses kalitesi oldukça iyiyken, mikrofon kalitesi üzdü biraz. TeamSpeak üzerinden mikrofonu daha kaliteli kullanabilme şansımız var mı?
@SymesLORD @SeNNurki
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.